Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Suomi on täynnä toinen toistaan kelvollisempia pelibaareja, joissa hyvä seura yhdistyy peleihin ja muutamaan tuopposeen.

Koronan vuoksi tissuttelu on pitänyt tehdä joko kalsarikänneinä tai pelimaailman sisällä. Kun maailma askel askeleelta avautuu, voivat myös pelaajat uskaltautua kurkkimaan ulos asunnoistaan. Mikäs sen parempaa, kuin yhdistää hyvä harrastus mainioon peliseuraan!

Pääkaupunkiseutu

Arkade Bar

Kampissa sijaitseva Arkade on anniskeluoikeuksilla varustettu peliluola. Tarjolla on parikymmentä tietokonepaikkaa, konsoleita, retronurkka, lautapelialue sekä pieni stage esityksiä tai streamin seuraamista varten.

Osoite: Kalevankatu 30

URL: https://www.arkade.fi/

Café Boardgame

Nimensä mukaisesti Café Boardgame on lautapeleihin erikoistunut, B-oikeuksilla varustettu kahvilabaari. Pelipöytiä on tarjolla yleistilan lisäksi kabineteissa ja terassilla.

Osoite: Eerikinkatu 14

URL: https://cafeboardgame.fi/

8-Bit Taproom

8-Bit Taproom on enemmän baari kuin peliluola. Ravintola Lönkan yhteydessä sijaitsevassa espoolaisen 8-Bit Brewingin hanaluolassa on artesaanioluiden lisäksi muutama retropömpeli pelattavana.

Osoite: Lönnrotinkatu 11

URL: https://lonkka.fi/8bittaproom/

Gamer Deli

Vantaan Martinlaaksossa sijaitseva Gamer Deli on peliharrastajien perustama pizzeria. Super Mario- tai Fallout-pizzan nauttimisen lisäksi viihdykettä tarjoavat seinällä pyörivät pelistriimit ja muutama Nintendo-konsoli.

Osoite: Laajaniityntie 2

URL: https://www.gamerdeli.fi/

Tampere

Lautapelikahvila Taverna

Taverna on lauta- ja roolipeleihin keskittynyt kohtaamispaikka. Tarjolla on laajan lautapelikokoelman lisäksi myös pienpanimo-oluita ja kahvilatuotteita.

Osoite: Rautatienkatu 10

URL: https://lautapelikahvila.fi/

Bar & Cafe Lategame

Tampereella Lategame on enemmän videopeleihin ja tissutteluun keskittynyt baari. Lategame trajoaa PC-paikkoja, konsoleita, lautapelejä sekä beerpong-pöydän.

Osoite: Kuninkaantie 19

URL: https://www.lategame.fi/

Save File

Kolmes tamperelainen menomesta on Save File. Baarissa on kaksi puolta: ilmainen, projektorilla varustettu Esport Lounge sekä sisäänpääsymaksullinen baari.

Osoite: Aleksis Kiven katu 24

URL: https://www.savefile.fi/

Kirjaudu kommentoidaksesi