Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

: Pelivinkit elokuulle 2016

Jos heinäkuu oli hiljainen, niin elokuu käynnistää syksyn pelikiireet tohinalla. Gamescomista on lisäksi lupa odottaa uutistulvaa. Julkaisukalenterista pistää silmään pitkään odotettu No Man's Sky, kuten myös Mystin tekijöiden uutukainen, Obduction. Listalla on kuusi nimikettä, ja silti ulkopuolelle jäi pari helmeä.

Pois mukavavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Elokuu 2016

ABZÛ (2.8.)

Jo pelkän ulkoasun ja äänimaailman perusteella voi päätellä, että ABZÛn tekijätiimissä vaikuttaa thatgamecompanyn Journeysta tuttua väkeä. Vedenalaiseen tutkintaan keskittyvä seesteinen seikkailu tarjoaa rentouttavaa kesäpelaamista ilman hektistä toimintaa tai suoraviivaisia tavoitteita. Pääpaino on matkassa kohti tuntematonta, samalla nauttien näkemästään.

Saatavilla: PC, PlayStation 4

Overcooked (3.8.)

Overcooked olisi sopinut hyvin Pois mukavuusalueelta -artikkelisarjan kesäekstraan. Moninpeliin painottuva kokkailu pistää parhaimmillaan neljä pelaajaa keittiön sekasorron keskelle. Hommaa ei helpota lennosta muokkautuvat kentät. Sarjakuvamainen graafinen ilme yhdessä hassujen tehtävien vaikuttaa mukavan sotkuiselta yhteispuuhalta.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, Xbox One

No Man's Sky (9.8.)

No Man's Skyta on odoteltu pitkään, ja elokuussa peli vihdoin ilmestyy. Pelaajat päästetään irti miltei äärettömään avaruuteen tutkimaan satunnaisesti generoituja planeettoja. Vai miltä kuulostaa 18 000 000 000 000 000 000 erilaista planeetta erilaisine eläinkuntineen? Saa nähdä kääntyykö teoksen valtava koko jo peliä vastaan. Joka tapauksessa No Man's Sky on pieneltä Hello Games -indiestudiolta suoranainen ihmeteko.

Saatavilla: PC, PlayStation 4

Bound (16.8.)

PlayStation 4:lle yksinoikeudella julkaistava Bound esittelee erilaista tasoloikintaa. Taiteelliseen ja balleriinamaiseen etenemiseen nojaava Bound heittää pelaajat keskelle päähahmon muistoja. Peli yhdistelee musiikin, tanssin ja graafisen ilmeen yhtenäiseksi audiovisuaaliseksi kokemukseksi.

Saatavilla: PlayStation 4

Worms W.M.D. (23.8.)

Ensimmäisestä Wormsista on jo yli 20 vuotta. Kaksiulotteinen pikseligrafiikka on muuttunut tarkemmaksi, mutta sama vanha kaava on pysynyt muuten melko samana. Worms W.M.D. lisää konseptiin esimerkiksi kulkuneuvoja ja tukun uutta tulivoimaa. Toivottavasti uutukainen palauttaa Worms-sarjan takaisin moninpelien eliittiin vuoden 1995 tyyliin.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, Xbox One

Obduction (24.8.)

Kickstarterin kautta rahoituksen kerännyt Obduction on henkinen jatko-osa legendaariselle Mystille. Alkuperäiset tekijät ovat projektin takana, joten teos saattaa oikeasti tavoittaa mysteerisen pulmapelin taian. Alkuperäisesti Obductionin piti ilmestyä jo kesäkuussa, mutta parin viivästyksen kautta nimike näkee päivänvaloa elokuun loppupuolella. Ylimääräinen kehitysaika on käytetty loppuviilauksiin. Jännityksellä odotetaan, miten seikkailu istuu nykypäivään.

Saatavilla: PC

The Turing Test (30.8.)

Turingin testin avulla on tarkoitus tunnistaa tekoäly ihmisestä ja toisinpäin. Konseptin päälle on nyt rakennettu myös ensimmäisen persoonan pulmapeli. The Turing Test pudottaa pelaajan keskelle avaruusaluksen salaisuuksia. Studion edellinen julkaisu Pneuma: Breath of Life oli pienistä haasteista huolimatta mielenkiintoinen tuttavuus, joten The Turing Test kannattaa ehdottomasti pitää mielessä.

Saatavilla: PC, Xbox One

Viime kuun tarjonnasta kannattaa tutustua myös ADR1FTin ja Hyper Light Drifterin konsoliversioihin sekä pari vuotta odotuttaneeseen Kentucky Route Zeron neljänteen episodiin.

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

Kommentit

Ehkä autopelien ystäville voisi vinkata vielä F1 2016.

Assetto Corsan konsoliversiot julkaistaan myös. 

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi