: Pelivinkit elokuulle 2022

Lomat lusittu. Elokuu tarjoaa muutamia erinomaisia tapoja pakoilla arkea.

Pois mukavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Elokuu 2022

Cult of the Lamb (11.8.)

Kukapa ei haluaisi omaa kulttia? Cult of the Lambissa söpö lammas kerää seuraajia, kurittaa vääräuskoisia ja tutkii uusia mielenkiintoisia alueita levittääkseen omaa sanomaansa.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One

Rollerdrome (16.8.)

Nopeatempoinen ja tyylikäs Rollerdrome keskittyy räiskinnän ja rullaluistelun sulavaan yhdistelmään. Lue täältä ensifiilikset yksinpelattavasta teoksesta ja kuuntele tekijöiden haastattelu täältä.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, PlayStation 5

Cursed to Golf (18.8.)

Roguelike-henkinen Cursed to Golf pistää mestarigolffaajan taistelemaan kirouksia vastaan. Pelaajan pitää läpäistä 18 reikää häviämättä, jotta hän herää takaisin henkiin. Apuna on mitä eriskummallisimpia erikoislyöntejä ja -temppuja.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X

Midnight Fight Express (23.8.)

John Wick -henkistä turpakäräjöintiä tarjoava Midnight Fight Express pakottaa entisen rikollisen palaamaan kaduille. Lopputulos on veristä tappelua, ammuskelua ja tyylittelyä. Nimike lisätään Xbox Game Passiin julkaisussa.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One

Inscryption (30.8.)

Kryptiseen korttipeliin pakotettu pelaaja taistelee hengestään ja vapaudestaan maskin takana piilottelevaa jakajaa vastaan. Vuonna 2021 PC:lle julkaistu nerokas pulmailu saapuu ensin PlayStationille. Xbox- ja Switch-julkaisut ovat edessä myöhemmin.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, PlayStation 5

Immortality (30.8.)

Brittiläinen Sam Barlow vie Her Storyn ja Telling Liesin ideaa jälleen kerran askeleen pidemmälle. Immortality käsittelee Marissa Marcel -nimisen näyttelijän katoamismysteeriä erilaisten interaktiivisten elokuvaklippien avulla. Immortality lisätään Xbox Game Passiin julkaisussa.

Saatavilla: PC, Xbox Series S|X

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi