Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

: Pelivinkit huhtikuulle 2019

Huhtikuun vinkit sijoittuvat kaikki kuun keskivaiheille. Neljästä pelistä Katana Zero on täysin uusi tuttavuus ja samalla yksi kevään mielenkiintoisimmista indieteoksista.

Pois mukavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Huhtikuu 2019

My Time at Portia (16.04.)

My Time at Portia avaa puutarhojen portit nyt myös konsolipelaajille. Oman pienen pihapiirinsä hoitamisen ohella voi jutustella kyläläisten kanssa ja muutenkin viettää aikaa leppoisissa tunnelmissa. Näissä hommissa ei kevätallergiakaan haittaa.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One

Katana Zero (18.04.)

Nopeatempoista ninjailua tarjoava Katana Zero on yksi Devolver Digitalin uutukaisista. Nopeatempoista ninjailua on kehuttu ennakkotesteissä sulavista kontrolleista ja todella tiukasta pelattavuudesta. Pikseligrafiikalla tyylitelty teos päästää pelaajan purkamaan aggressioitaan taktista toimintaa vaativassa palkkamurhailussa.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC

Overcooked! 2: Campfire Cook Off (18.04.)

Hektinen ja hauska moninpeli Overcooked 2 saa lisäsisältöä. Kausipassin ensimmäinen palanen päästää kotikokit taas kerran pilkkomaan vihanneksia, sotkemaan nuotioympäristön ja taistelemaan aikaa vastaan yhdessä ystävien kanssa – ja vieläpä samalta sohvalta. Parsa peli on nyt vielä parsampi.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One

Cuphead (18.04.)

Kukapa olisi uskonut, että Microsoftin yksinoikeus Cuphead hyppää Nintendon puolelle? Monen monta kertaa palkittu taitopeli on yksi viime vuosien tyylikkäimpiä julkaisuja: ääniraita on yhtä upea kuin 1930-lukulainen piirrosjälkikin. Nintendo sen kun jatkaa upeiden indieteosten julkaisua.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, Xbox One

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi