: Pelivinkit lokakuulle 2019

Pelejä julkaistaan sitä tahtia, ettei kaikelle vain riitä aikaa. Indiepelit ovat onneksi yleensä suhteellisen kompakteja kokonaisuuksia.

Pois mukavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Lokakuu 2019

Trine 4: The Nightmare Prince (08.10.)

Suomalaisen Frozenbyten Trine-sarja palaa vanhaan loistoonsa uuden The Nightmare Prince -osansa kanssa. Komeat maisemat, yhteistyötä vaativat tehtävät ja tuttu sankarikatras houkuttavat takaisin lumottuun maailmaan. Arvion pelistä voi lukea täältä.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One

John Wick Hex (08.10.)

Kukapa ei tykkää Keanu Reevesistä? Nyt pelaajilla on mahdollisuus hypätä John Wickin pöksyihin ja pistää kymmenet palkkatappajat polvilleen. Mike Bithellin vuoropohjainen teos haastaa korkealla vaikeusasteella ja lumoaa kauniilla ulkoasulla.

Saatavilla: PC

Concrete Genie (09.10.)

Sonyn studioiden pienin jäsen julkaisee viihdyttävän toimintaseikkailun, joka päästää pelaajien luovuuden valloilleen. Koulukiusaamisen ympärille rakentuva tarina on sympaattinen tuttavuus, kuten arvostelu kertoo.

Saatavilla: PlayStation 4

Return of the Obra Dinn (18.10.)

Return of the Obra Dinn on kertakaikkiaan nerokas kokonaisuus, ja nyt peli on saatavilla myös konsoleilla. Komean persoonnallinen grafiikka yhdistettynä hienoon ääniraitaan takaa, että mysteerin parissa viihtyy pari iltaa kuin liimattuna. Petri Kataja hehkutti teosta blogikirjoituksessaan aiemmin tänä vuonna.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One

Outer Wilds (15.10.)

Xboxilla ja PC:llä aiemmin julkaistu Outer Wilds on kerännyt ylistyssanoja julkaisunsa jälkeen. Puskaradio kertookin, että avaruuteen keskittyvä, Päiväni murmelina -teemaa lainaava tutkimusmatka palkitsee hitaan alun jälkeen.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, Xbox One

Afterparty (29.10.)

Muutaman vuoden takainen Oxenfree yllätti vahvalla käsikirjoituksella ja mielenkiintoisella näkemyksellään seikkailupeleistä. Nyt Night Call Studion porukka jatkaa saman kaavan parissa, mutta tapahtumapaikkana on kuoleman jälkeinen helvetti ja tavoitteena on kitata itse Saatana penkin alle.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, Xbox One

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

Kommentit

"Pelejä julkaistaan sitä tahtia, ettei kaikelle vain riitä aikaa."

Joo. Kattelin, että nuo näyttää mielenkiintoiselta, mutta ei pysty. Kilpailu on kovaa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi