: Pelivinkit marraskuulle 2017

Marraskuu on AAA-pelien taistelutannerta, vaikka mukaan on mahtunutkin pari pienempää indietitteliä taistelemaan pelaajien huomiosta.

Pois mukavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Marraskuu 2017

South Park: Phone Destroyer (9.11)

RedLynxin South Park -mobiilipeli ei ihan istu artikkelin indiehenkeen, mutta toki suomalaista pitää hieman suosia. Phone Destroyer on merkkipaalu Trialsista tunnetulle helsinkiläisstudiolle, sillä onhan mobiilijulkaisussa mukana tv-sarjasta tunnetut ääninäyttelijät ja ulkoasukin mukailee piirrettyä. Free-to-play-mallin toiminnallinen korttipeli on huumoria myöden aito South Park -kokemus.

Saatavilla: Android, iOS

Outcast: Second Contact (14.11)

Melkein parikymmentä vuotta sitten julkaistu Outcast on eräänlainen kulttiklassikko. Avoimen maailman nimike tuntui aikanaan eeppiseltä avaruusseikkailulta, ja nyt vuorossa on remasteroitu versio lisänimellä Second Contact. Mitä ilmeisemmin käännös ei ole parhaasta päästä ja pelikään ei ole kestänyt parhaalla tavalla ajanhammasta, mutta siitä huolimatta Ulukai ansaitsee ainakin hetken auringossa. Ohessa vielä Petri Katajan retromuistelu alkuperäisestä julkaisusta.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, Xbox One

It's Quiz Time (28.11)

Sonyn PlayLink-pelit siirtyivät lokakuusta marraskuulle ja samaan syssyyn osuu myös entisten Buzz-kehittäjien It's Quiz Time. Mobiililaitteella ohjattava tietovisailu sisältää hurjasti kysymyksiä, eri kategorioita ja jopa striimattavan pelimuodon, johon voi liittyä pelaajia verkon yli vaikka kuinka paljon. Visailua voi muokata mielensä mukaiseksi, joten perheen tietoviisas selvinnee muutaman väännön kautta.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, Xbox One (joulukuu)

Viime kuun tarjonnasta kannattaa tutustua ainakin hulvattomaan The Jackbox Party Pack 4:ään.

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi