: Pelivinkit marraskuulle 2019

Joulu lähenee, joten julkaisukalenterikin hiljenee tasaisen varmasti. Marraskuu tarjoaa siitä huolimatta muutaman helmen.

Pois mukavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Marraskuu 2019

Mosaic (1.11.)

Raw Furyn julkaisema Mosaic on masentava näkemys arjen harmaudesta. Melankolisen ja tyylitellyn yksinkertaisen ilmeen takana on tarinavetoinen kertomus kapitalistisen yhteiskunnan jokapäiväisestä taistelusta. Sopivan synkkää pelattavaa marraskuun iltoihin.

Saatavilla: iOS

Superliminal (12.11.)

PC:lle julkaistu Superliminal leikkii pelaajan mielikuvituksen kanssa. Kaikki on kiinni perspektiivistä, kuten traileri näyttää. Unenomainen pulmailu yllättää monella tavalla ja pitää pelajaan varpaillaan alusta asti.

Saatavilla: PC

Gylt (19.11.)

Google Stadia julkaistiin myös Suomessa marraskuun puolivälissä. Julkaisukatalogi sisältää 22 peliä, joista espanjalainen Gylt on ainoa yksinoikeus sekä uutuusnimike. Suhteellisen perinteinen kolmannen persoonan seikkailupeli näyttää silti lupaavalta. Lue Stadia-mietteitämme täältä.

Saatavilla: Stadia

Lost Ember (22.11.)

Lost Ember tarjoaa eläimellistä menoa, kirjaimellisesti. Päähahmona toimii susi, mutta pelaaja pääsee myös monien muiden eläinkunnan edustajien ohjaksiin. Tunnelmallinen seikkailu hurmaa kauniilla grafiikoillaan.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, Xbox One

Where The Water Tastes Like Wine (29.11.)

Puolitoista vuotta sitten julkaistu Where The Water Tastes Like Wine on amerikkalaisten kansantarujen ympärille nivottu kiehtova kokonaisuus. Arviomme jälkeen nimike on saanut useita peliä parantavia päivityksiä, ja nyt teoksen pariin päästetään myös PlayStation 4 -pelaajat.

Saatavilla: PC, PlayStation 4

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi