HyperLightDrifter

: Pelivinkit syyskuulle 2018

Tästä se vuosittainen peliruuhka alkaa. Jatko-osat, myyntihitit ja urheilupelit valtaavat markkinat ennen joulua. Mukaan onneksi mahtuu myös pienempiä teoksia.

Pois mukavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Syyskuu 2018

Planet Alpha (04.09.)

Värikäs tasoloikka Planet Alpha pudottaa pelaajan keskelle vierasta planeetta. Armottomat viholliset jahtaavat, ja ympäristökin heittää kapuloita pakomatkan rattaisiin. Uniikkina ominaisuutena pelaajalla on kyky kontrolloida yön ja päivän sykliä.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One

Hyper Light Drifter (06.09.)

Switchille on käännetty useita erinomaisia pelejä, joista olemme saaneet nauttia jo aiemmin muilla alustoilla. Nyt vuorossa on erinomainen Hyper Light Drifter. Nopeita refleksejä vaativa seikkailu esittelee hektistä toimintaa yhdistettynä kiehtovaan maailman tutkiskeluun sekä salaisuuksiin. Nimike kannattaa kokea jo pelkästään upean ääniraitansa takia.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One

Another Sight (06.09.)

Kissa pelin logossa lupaa jo hyvää, eikö? Another Sightin pääosassa on näkönsä menettänyt nuori nainen, joka saa apua mystiseltä kissiltä. Tasoloikintaa ja pulmanratkontaa yhdistelevään absurdiin seikkailuun on upotettu mukaan historiallisia hahmoja, kuten Monet ja Tesla.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, Xbox One

Transference (18.09.)

Näyttelijä-muusikko Elijah Woodin ansioluettelossa lukee nyt myös pelintekijä. Transference tarjoilee pelottavia näkyjä ja mysteereitä – ja outoja tapahtumaketjuja erikoisessa asunnossa. Teos on ehdottomasti koettava VR-lasien läpi, kuten arvostelummekin painottaa.

Saatavilla: PC, PlayStation 4 (PSVR-tuki), Xbox One

Undertale (18.09.)

Kukapa olisi arvannut, että yksinkertaisen graafisen ilmeen taakse kätkeytyy todella monipuolinen ja jopa vallankumouksellinen roolipeli? Undertalen parissa pelaaja joutuu useamman kerran heittämään ennakko-odotuksensa romukoppaan, sillä mikään ei ole oikein sitä miltä näyttää. Ja nyt myös Switch-omistajat pääsevät nauttimaan tästä herkusta.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox One

Viime kuun tarjonnasta kannattaa tutustua ainakin suomalaiseen Claybook-muovailuvahailuun PlayStation 4:lla ja reikämäiseen Donut Countyyn.

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi