Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

: Pelivinkit toukokuulle 2018

Suhteellisen hiljaiset ajat julkaisurintamalla jatkuvat. Kesäkuun E3-tapahtuma lähenee, joten uutisvirtakin keskittyy hiljalleen Los Angelesin jokavuotiseen ennakkohypeen.

Pois mukavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Toukokuu 2018

Tacoma (08.05.)

Avaruusseikkailu Tacoma ilmestyi Xboxille jo tovi sitten, mutta nyt myös PlayStation 4 -pelaajat pääsevät nauttimaan Gone Homen tekijöiden uutuudesta. Teos keskittyy avaruusasema Tacoman tapahtumien selvittelyyn. Pelaaja manipuloi henkilöstön keskusteluiden ja toimien aikaleimoja. Näin ratkotaan, mitä autiona leijuvan laitoksen sisällä tapahtui.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, Xbox One

Obduction (PSVR-päivitys) (08.05.)

Mystin henkinen jatko-osa Obduction ei aivan täyttänyt odotuksia asteen verran sekavien ja epäloogisten pulmien takia, mutta sen maailma herätti kuitenkin tarpeeksi mielenkiintoa tarinan läpäisemiseksi. Pitkän odotuksen jälkeen tekijät päivittävät PlayStation-version PSVR-moodilla, eli koko peli on pelattavissa virtuaalipäähineellä. Ei muuta kuin ihailemaan vieraan planeetan kauniita maisemia.

Saatavilla: PC, PlayStation 4

Cities: Skylines - Natural Disasters (15.05.)

Suomalainen Cities: Skylines jatkaa voittokulkuaan. Sim Citylta kaupunkirakentelun kuninkuuden napannut simulaatiopeli on saanut tasaisesti lisäsisältöä, ja yksi PC-pelaajien suosikeista, Natural Disasters, lisää konsolipormestarien soppaan nimensä mukaisesti katastrofeja. Metsäpaloja, tsunameja ja meteoreja – kaikkea on tarjolla. Paketti sisältä myös muutoksia editoriin.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, Xbox One

H1Z1 (22.05.)

Battle Royal tuntuu olevan jokaisessa räiskinnässä, eikä H1Z1 ole poikkeus. Aiemmin H1Z1: King of the Kill nimellä tunnettu verkkopeli julkaistaan nyt myös PlayStation 4:lle F2P-malliin pohjautuen. Alati supistuvalla kartalla tapetaan vastustajia autoilla, erinäisillä aseilla ja jopa omatekemillä virityksillä. Kilpailua Fortniten ja PUBG:n dominoimalla on moninpelimuodolla on, joten katsotaan mihin tulokkaan rahkeet riittävät.

Saatavilla: PC, PlayStation 4

Viime kuun tarjonnasta kannattaa tutustua ainakin virtuaalijännäri Dead Secretiin PSVR:lle.

Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi