Uncharted 3 -kilpailussa jaossa pelejä ja oheismateriaalia

Uncharted -saagan uusin osa, Uncharted 3: Drake's Deception julkaistaan 2.11.2011 PlayStation 3:lle. Tämän kunniaksi KonsoliFIN ja Nordisk Film tarjoavat kilpailun, jossa kolme onnekasta kysymyksiin oikein vastannutta saavat palkinnoksi pelin ja oheismateriaalia.

Oikein vastanneiden kesken arvottavat palkintosetit ovat seuraavat:

1. sija
- Uncharted 3: Drake's Deception Explorer Edition
- Uncharted 3 -skini
- KFIN T-Paita

2. sija
- Uncharted 3: Drake's Deception -peli
- Uncharted 3 -skini
- KFIN T-Paita

3. sija
- Uncharted 3: Drake's Deception -peli
- Uncharted 3 -skini
- KFIN T-Paita 

                                        

Kilpailukysymyksissä pitää tunnistaa tunnettuja ja vähemmän tunnettuja "arkeologisia" kohteita kuvista.

Aikaisemmista kilpailuista poiketen, vastaaminen suoritetaan kyselynä. Kilpailukysymysten jälkeen kysytään vielä yhteystiedot. Kysely löytyy täältä. Kuvat kohteista löydät myös alta ja voit tutustua niihin etukäteen. Kyselyn voi aloittaa vain kerran. 

  

 

Kilpailun osallistumisaika päättyy sunnuntaina 30. Lokakuuta kello 20:00. Palkinnot toimitetaan Uncharted 3: Drake's Deception -pelin julkaisupäivän 2.11.2011 jälkeen.

KonsoliFIN pidättää oikeudet sääntömuutoksiin. 

Galleria: 

Kommentit

Liian vaikeita kysymyksiä normaaleille pelaajille. Kun ei edes ole vaihtoehtoja vaan pitää itse kirjoittaa se.

Thank God for Google. Paremmat mahdollisuudet kun on vähän haastetta :)

Edit. Löytyhän ne kun vähän potki. Tuntihan siinä vierähti :D

Aika pahan pisti kyllä noiden muutaman osalta :D

Mikään ei ole mahdotonta kun käytössä on yleissivistys ja Google.

Saa sitten nähdä kuinka pieneen asiavirheeseen kisa mahdollisesti omalla kohdalla kaatuu. Yksi kuva antoi ainoastaan aihetta kiroiluun mutta kyllä se vastaus sitten lopulta löytyi. Liekö kysymys ollut sitten vuorostaan oikea. :p

Mikäli olisi vaihtoehtoja laitettu, olisi riittänyt Googlen kuvahaun käyttö. Ei siis mitään haastetta olisi ollut. Tämä Hartzun idea oli vaan mukavan haastava tälleen. Nyt pitää tietää tai käyttää Googlea apuna keksien hakusanoja jotka voisivat kuviin liittyä.

Aika hyvät kysymykset! Kyllä mullakin Google vilahti pariin kertaan, kun pahoja kuvia oli jotkut.

Olipas mukava kilpailu. Lisää tämän tapaisia!

Mukava kilpailu, kieltämättä. Pitää sentään nähdä vähän vaivaa. Pitääpä muistaa huomenna osallistua. Noista nyt äkkiseltään taidan varmaksi tietää vain yhden.

Huh,johan oli vaikeita. No taisin saada kaikki oikein. Yhden nimen joutui arpomaan parista vaihtoehdosta,no täytyy toivoa että meni oikein :D

Jopas oli homma, mainio setti kerrassaan. Yksi sai kiroiluja aikaan, mutta oli tämä hermoja kiristävän hauskaa :D

Vähän turhan helppo oli.

Tuota neljättä enää pähkäilen. Perhana... :D

EDIT: Löytyi. :)

Huh huh, olipas mukavan haastava. Ensimmäisen kanssa meni aika kauan mutta loput olivatkin vähän helpompia.

Ihan mukava kilpailu, harmi etten tuota ihmeen jäätikköä vai mikä onkaan ole saanut vielä ratkaistua, muut kylläkin. Pähkäillään vielä :)

Googlen kuvahaku on jumalani! =)

Jööses sentään kun riitti haastetta tässä kilpailussa. Mutta sinnillä kaikki löytyivät. Nostan hattua kerrankin kilpailusta missä joutui oikeasti käyttämään taitoja/hakutaitoja. Hienoa Kfin.

Hieno kilpailu. Yksi kuva tuotii hankaluuksia. Kaikki loput löytyi yleissivistyksen ja Nathan Draken sielunveljen avustuksella.

Itse ajattelin näiden olevan liian helppoja :p

2 / 5 pystyin äkkiseltään nimeämään. Harmi kun ei taida sitä tarvittavaa yleissivistystä löytyä. No ottakaa huumorilla vastaukseni :)

Olipa hyvä kilpailu! Ensinnäkin haastava mutta toisaalta aika palkitseva kun huomaamattaan unohtu lueskelmaan kohteista lisää...
3/5 luulin tietäväni mutta yhtä "varmoista" sai hakea kauan enneku varmistui. Sitte pari muuta löyty ihan vain etsiskelemällä kun suunta oli selvä.

Kaikkien aikojen paras nettikilpailu jonka olen nähnyt ja lähes ainut johon olen osallistunut. Osallistuakseen täytyy nähdä vaivaa, muttei tarvitse tuottaa mitään materiaalia, esim. jotain kuvaa tai videota.

Suoritetaanko arvonta sunnuntai-illalla heti kilpailun päätyttyä?

Ithron : Suoritetaanko arvonta sunnuntai-illalla heti kilpailun päätyttyä?

Yritämme noin tehdä tai ainakin Maanantai aamuun mennessä.

Vikalla sivulla pisti silmään (sivu meni jo kiinni mutta muistelen näin) kisan päättyvän/pelin julkaistavan/vai arvonnan loppuvan 24.10.2011 20:00. Tämä vikalla sivulla kun syötettiin yhteystiedot. Tässä uutisessa sit puhutaan julkaisu päivästä 2.11.2011 ja kisan pättyneen 30.10.2011. Harittiko silmäni nyt kovin pahasti vai pettääkö muisti? =)

Olipas mukava kisa!
Kolme osasin nimetä suorilta käsin, kahteen muuhun tarvitsin muutamia klikkauksia.

Loistava kilpailu kerta kaikkiaan!
Tälläisiä tosiaan lisää.
Tarvitsee nähdä vaivaa, mutta hyvällä tavalla. Itse pähkäilin yhtä noista kuvista reilun tunnin ja auta armias sitten, kun löytyi! Voittajafiilis oli! :)
Tällätavalla myös vaivaa nähneet saavat paremman mahdollisuuden voittaa.

Olipas vaikea kilpailu.

Hieno kilpailu....neljäs kuva tuotti harmaita hiuksia, meinas mennä jo hermot mutta lopulta löytyi oikea paikka YES!!!

Hieno kilpailu, mutta niin ovat myös palkinnotkin. Nyt todellakin toivon arpaonnen osuvan kohdalle.

Hienosti nähty vaivaa kilpailun eteen! Tällaisia lisää :)

Kommentoinpas tuota neljättä kuvaa tarkemmin, kun vastausaika päättyy. En halua avittaa ketään. :D

Paljastetaanko näiden oikeat vastaukset sitten vastausajan päättymisen jälkeen?

Kuka voitti ja mitä? Mitkä olivat oikeat vastaukset? :-)

Tottakai oikeat vastaukset paljastetaan. Eiköhän tuohon KonsoliFINin etusivulle ilmesty uutinen sitten kun arvonta on suoritettu. Menee tosin kuullema ilmeisesti maanantaiaamulle, joten älkää pidätelkö hengitystä.

Nyt kun tämäkin kilpailu on loppunut, niin kertokaa nyt joku mikä tuo neljännen kuvan paikka on? Itse en osallistunut kilpailuun koska tuo neljäs kuva tuotti niin paljon päänvaivaa ja vaikka kuinka etsin ja etsin niin eipä löytynyt kyseistä paikkaa. Vieläkin oon miettinyt tuota paikkaa mikä se voisi olla. Nuo muut kuvat löytyivätkin sitten helpommin.

Uskon vahvasti että kyseessä on: http://fi.wikipedia.org/wiki/Lindos

4 kuvassa siis.

Aaarrrg! Nalluc taitaa olla oikeassa. Itse vedin kysymykset helpoimman kautta eli skannasin Google Gogglesilla. Toi neljäs taisi tosiaan mennä väärin >:(

Itse taas sanoisin, että 4 kuva on Akropolis.

http://www.paikkaauringossa.fi/galleria/4817/35443

Akropolis kukkulahan tuo 4 tosiaan on. Ennen en vastausta laittanut ennenkuin olin löytänyt tismalleen saman kuvan netin syövereistä, ollakseni 100% varma :D

ko. kuva on osa lindosta... maailmassa on monia akropoleja ja kukkuloita... joten jää sitten nähtäväksi mitkä vastaukset ja missä muodossa jury ne hyväksyy.

toivotaan, että molemmat ovat oikeita :-)

Tulihan se 4 kuva vihdoin itsellenikin selväksi. Yhtä asiaa taas viisaampi :)

Muutamassa pysty vastaamaan laajemmin tai täsmällisemmin. Esim Lindos, Akropolis tai Akropolis-kukkula olisi hyväksytty. Tosin voittajilla taisi olla kaikki ihan silleen kun oletettiin vastattu. Oikeat vastaukset ja voittajat julkaistaan huomenna uutisissa.

Noh, ei tullu voittoa kisasta, mutta tulee tämä peli hankittua silti. Onnea voittajille, vaikka KFin paidan olisin halunnut :3

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi