Julkaisimme viime kuussa artikkelin, jossa listasimme kahdeksan hupaisaa aktiviteettia Switchille ja Wii U:lle julkaistun The Legend of Zelda: Breath of the Wildin maailmassa. Uutta hauskaa puuhaa tuntuu löytyvän koko ajan lisää, joten kokosimme artikkelille kakkososan. Viimeksi lennettiin kivillä ja hämmennettiin paljaalla iholla, tällä kertaa keskitytään nimikkeen fysiikkamoottorin tarjoamaan hassutteluun.

1. Rakenna oma kartingauto

Mitä jos kesken Zelda-session iskee yllättävä halu pelata Mario Kartia? Välttävä ratkaisu ongelmaan on rakentaa Hyrulen maailmaan oma menopeli. Välineistöä ei edes tarvita tuhottomasti. Riittää, että saa ulottuvilleen metallisen arkun sekä muun muassa Goron-kylän lähettyvillä lojuvia kaivosvaunuja. Antaa oheisen Youtube-videon näyttää miten Zelda Kart -kisailu sujuu käytännössä.

2. Rakenna oma ilmalaivasi, osa 1

Breath of the Wildissa voi rakentaa lentohärveleitä peräti kahdella erilaisella tapaa. Ensimmäinen luottaa kahden eri kaivoskärryn kasaamiseen. Oheinen video esittelee metodin käytännössä ja brassailee matkaamalla läpi koko kartan sen avulla. Varothan siis spoilereita.

3. Rakenna oma ilmalaivasi, osa 2

Toinen ilmailualan temppu liittyy Octo Balloon -esineisiin, joilla voi nostaa melkeinpä mitä tahansa hetkeksi ilmaan. Oheisella videolla kulutetaan ilmapalloja oikein kahmalokaupalla.

4. Lennä puunrungolla

Viime artikkelissamme opetettiin kivenlohkareilla lentelyä. Kyseinen hupi on huomattavan vaikeata toteuttaa, mutta tällä kertaa esitteillä oleva puunrungolla matkaaminen vaikuttaa reilusti helpommalta.

5. Leijaile yli 20 minuuttia

Pelin alussa saatava liidin on yksi koko seikkailun keskeisimpiä ja käytetyimpiä välineitä. Hyödyntämällä sitä ja aimo nippua tulinuolia voi leijailla huomattaviakin matkoja, kuten oheinen klippi demonstroi.

----

Mitä olet pitänyt The Legend of Zelda: Breath of the Wildista? Hyppää mukaan keskusteluun KonsoliFINin foorumilla.

Kirjaudu kommentoidaksesi