Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Etuvoltti suoraan parhauteen

OlliOlli World: Void Riders on yksi helpoimpia arvosteltavia vuosiin. Piditkö pääpelistä? Pidät tästäkin. Se siitä, kiitos kun tulitte!

Muukalaisten laitumilla

Void Riders tarjoilee kourallisen uusia karttoja, jotka ilmestyvät valikkoihin omina erillisinä alueina heti lisäosan aktivoiduttua. Varsinaista uutta maailmaa ei nähdä, vaikka kaikki alueet ovatkin täysin oman näköisiä ja tuntuisia. Itse pääpeli oli jo massiivinen paketti, johon lisäosan neljätoista kenttää ja neljä erillistä pomotaistelua lisäävät entisestään tekemistä. Hinta-laatusuhteeltaan OlliOlli World on varmaankin tämän hetken kovimpia tarjouksia, varsinkin jos pitää lajityypistä.

Uusien kenttien seassa on myös kasoittain uusia vaatteita, lautoja sekä mekaniikkoja, jotka vaikuttavat enemmän tai vähemmän kokonaisuuteen positiivisesti. Kehittäjät ovat myös fiksusti tajunneet olla sorkkimatta sitä, mikä jo valmiiksi toimii. Näin ollen mitään pelin peruselementeistä ei muuteta, eivätkä muutokset mene ristiin aiempien temppujen kanssa. Sen sijaan Void Riders kultivoi tuttuja temppuja entistä monipuolisempiin suuntiin. Kenttiin on tullut entistä villimpää vertikaalisuutta, kiitos ulkoavaruuden asukkien vetosäteiden, jotka heijaavat skeittarit varoittamatta troposfääriin.

Näin myös uudet tehtävät saavat piristystä. Vaikka kaikki on tuttua, uudet ulottuuvudet tarjovat erilaisia haasteita ja onnistumisia. Kun ensimmäistä kertaa onnistuu selvittämään moniulotteisen avaruuskentän ilman yhtäkään kompurointia, olonsa tuntee vähintäänkin Tony Hawkin ansiokkaaksi mantelinperijäksi.

Tuttua, turvallista ja täyttä rautaa

Void Riders on lisäosana esimerkillinen tapaus. Se tarjoaa juuri sitä, mitä hyvän lisäosan kuuluukin. Enemmän kaikkea hyvää järkevästi hinnotellussa paketissa. Mikäli OlliOlli World on jo hankittu kausipassin kera, tämä lisäosa tulee mukaan samaan hintaan. Muut saavat pulittaa siitä kympin. Sillä rahalla saakin sitten pelattavaa useaksi tunniksi, ellei jopa kymmeniksi, mikäli haluaa selvittää jokaisen tehtävän täydellisesti. Kledjuja ja varusteita saa sitten metsästää vielä pidempään.

Rakastin OlliOlli Worldia, kun se julkaistiin alkuvuodesta. Se on yhä yksi parhaita urheilupelejä, mitä on vuosiin nähty. Räväkkä ulkoasu ja tyyli viehättävät yhä, ja lisäosan tuoma sisältö antaa entistä kovempaa potkua persauksiin laittaa sormet ruvelle uusien temppujen hallitsemisessa. Jos näin laadukkaita pikkupelejä saataisiin enemmän, maailma olisi parempi paikka.

Kirjaudu kommentoidaksesi