Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

: Gamescom kerää porukat yhteen

Gamescom-viikko on hengästyttävä kokemus johon kannattaa valmistautua huolella. Messujen vihdoin käynnistyessä on aika ottaa ilo irti, jos kunto vain kestää.

Tiistain aamulennolla Saksaan siiryttiin takaisin keskikesän lämpötiloihin. Koko kesän töitä tehneelle tuoreelle lomalaiselle tämä passaa hyvin.

Messuviikkoa on valmisteltu jo keväästä alkaen. Hotellit ja lennot varattiin hyvissä ajoin hangen vielä loistaessa. Tärkeää oli varmistaa tuttu hotelli Kölnin ytimestä ja liput messupäiville. Maailman suurimmat pelialan messut keräävät huomiota siinä määrin, ettei aikaa ole hukattavaksi. Nopeat syövät hitaat, ja liikkeellä kannattaa olla varhain.

KonsoliFINin ylläpidon avustuksella on viikolle saatu bookattua ohjelmanumeroita jokaiselle päivälle. Googlen tarjoama kalenteri toimi kätevänä yhteisenä työkaluna, kun sovimme matkatoverin kanssa tahoillamme tapaamisia. Pelitalojen PR-ihmiset tarjoavat haastatteluja ja sopivien slottien löytäminen on oma taiteenlajinsa. Molempien mieltymykset näyttelevät tässä suurta roolia.

Tulevat päivät ovat kiireisiä. Tarkoitus on nähdä ja kokea niin paljon kuin vain aika ja voimat antavat myöten. Muutama suurempi tapaus on tiedossa, ja kerromme niistä myöhemmin lisää. Eräs fanipoika ainakin on jo ihan täpinöissään saadessaan harvinaisen kutsun...

Välissä pitäisi muistaa nukkua ja syödä, kun siihen vain siunaantuu tilaisuus. Köln on virittäytynyt vastaanottamaan ne sadat tuhannet vieraat joita yhdistää rakkaus pelaamiseen.

Täällä olet omiesi joukossa.

Janne "Nisupulla" Kauppinen on KonsoliFINin yhteisötoimittaja. Haluatko mukaan tuottamaan sisältöä Suomen suosituimmalle harrastajavoimin ylläpidettävälle videopelisivustolle? Tsekkaa rekrytointisivumme.

Kommentit

Odotellaan mielenkiinnolla mitä agenttimme maailmalla löytävät!

Oletettavasti ainakin vähemmän tyttöjen kuvia, sillä maagisetää ei tällä haavaa päästetty maailmalle halailupuuhiin.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi