Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

John Woo Presents Stranglehold

Ikäraja: 18+ src="http://www.konsolifin.net/pics/varoitukset/pegi_18.jpg">

Tunnettu toimintaelokuvien ohjaaja John Woo esittää: Stranglehold, toimintajännitysvideopeli, jota pelataan 3. persoonassa. Stranglehold on sukua Woon mestariteokselle Hard Boiled ja se kohottaa toimintapelaamisen aivan uudelle tasolle tarjoten akrobaattista ammuskelua, elokuvallista loistokkuutta, kiihkeitä taisteluita sekä uskomattoman Massive Destructibility ominaisuuden (Massive D). Chow Yun-Fat esittää taas Tequilaa, poliisia joka ei anna armoa ja joka käy henkilökohtaista sotaansa Hong Kongin rikollispomoja vastaan. Tequilan lainkuuliaisuus pannaan koetukselle, kun venäläinen mafia kidnappaa hänen vaimonsa Chicagossa. Tequila yrittää pelastaa perheensä rikkomatta lakia.

Stranglehold tarjoaa pelaajille mahdollisuuden itse kokea John Woon ohjaama jymymenestyselokuva. Stuntteja vilisevät tulitaistelut "massiivisesti tuhottavissa" ympäristöissä takaavat, että Stranglehold on huikea pelielämys. Ympäristön interaktiivisuus ja tulitaistelut ase kahdessa kädessä kohottavat pelielämyksen uudelle tasolle.

  • Peli etenee nautittavasti, kun pelihahmo juoksee kaiteita pitkin, roikkuu kattokruunuissa ja hyppää liikkuviin kohteisiin samalla, kun tulitaistelu jatkuu tauotta.
  • Palkitun toimintaelokuvien ohjaajan John Woon elokuvallinen näkemys tuo Stranglehold-pelin tarinankerrontaan, kamerakulmiin ja leikkauksiin aivan omaa tenhoa. Pääroolissa kansainvälinen toimintaelokuvien sankari Chow Yun-Fat komisario Tequilan roolissa ja myös muissa osissa Hollywoodin tähtiä.
  • Innovatiivinen fysiikkamoottori tarjoaa pelaajille ennennäkemättömän interaktiivisuuden. Kaksi valtavaa pelialuetta (Chicago ja Hong Kong). Rajaton interaktiivisuus, ja jokaisella tasolla "massiivinen tuhottavuus".
  • Strangleholdin mielikuvituksellinen taistelukamera ja Tequila Time hidastusjärjestelmä tarjoavat pelaajalle mahdollisuuden tähdätä ja ampua kohdetta sekä ajaa samanaikaisesti, mikä mahdollistaa hienot ajoneuvojen väliset tulitaistelut.
  • Stranglehold-pelissä pitkälle kehitetty versio Unreal 3.0 moottorista on integroitu Havok-fysiikkajärjestelmään, joten peliympäristöt ovat täysin uudistuneet, hahmojen grafiikka on todella vaikuttavaa ja taistelutanner vaihtelee täysin sen mukaan miten pelaajat toimivat kussakin skenariossa.

Kommentit

Mitä vittua? Myöhästyykö tääkin?

OIkeesti kaikki PS3 pelit myöhästyy!!!

"Mitä vittua? Myöhästyykö tääkin?

OIkeesti kaikki PS3 pelit myöhästyy!!!"

No PS3 on vaikea ohjelmoitava ja siinä menee aikaa, kun laitteella tehdään kunnollista jälkeä. Demon perusteella (USA store) ei kuitenkaan mikään uskomaton ja se, mitä Xbox 360 versiosta olen kuullut, niin aikas lyhyt ja itteään toistava peli.

No voi hitsi nimittäin olen jo varannu pelin.

Onko tuo nyt se milloin julkaistaan? Kun nämä kuun viimeiset on tupannut olemaan vain arvauksia

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi