Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

GDC 08: Gears of War 2 Xbox 360:lle marraskuussa

Microsoft julkaisee Gears of War 2:n Xbox 360:lle marraskuussa. Epic Gamesin kehittämä toimintapeli jatkaa yli 4,5 miljoonaa kopiota myyneen ensimmäisen osan tarinaa.

Peli hyödyntää uusinta versiota Unreal Engine 3 -pelimoottorista, joka tuottaa entistä tasokkaampaa audiovisuaalista jälkeä.

Galleria: 

Kommentit

Jippiii!!!! Tätä on odottu pitkää.

Joo, tätä on todellakin tullut venailtua. Ei ollut sinänsä yllättävä uutinen, mutta tietääpä päivän nyt. Ja sen että pysyy XO-yksinoikeutena.

Ensimmäinen osa oli vuoden 2006 paras peli, mutta tiedä sitten jaksaako tästä enään niin innostua. Ehkä. Riippuu hyperummutuksesta :)

Minusta tuo eka osa taas on siitä harvinainen itselleni, että sen jaksoin pelata läpi kaksi kertaa (kerran soolona ja kerran co-oppina). Harva räiskintä kiinnostaa itseäni kahta pelikertaa. Sen verran paljon tuosta kuitenkin tykkäsin... :)

uu jeah, ei sais näistä helmiäisistä tietää kun viikkoa ennen myyntiä, odottavan aika on pitkä. vieläkin allekirjoittaneen mielestä koko xbox historian paras peli on gears of war joten tätä tuotosta odotan kyllä kovasti.

Ensimmäinen osa oli loistava vaikkakin vain pintasukellus ko. pelin maailmaan, joten toivottavasti päästään nyt syvemmälle. :)

Lisää jatkoa vain perusputkipaukuttelulle. Missä on kaikki mielenkiintoiset uudet ideat? Pitääkö tässä Wii mennä hankkimaan?

Lisää jatkoa vain perusputkipaukuttelulle. Missä on kaikki mielenkiintoiset uudet ideat? Pitääkö tässä Wii mennä hankkimaan?

joko tuo oli sarkasmia tai sitten ei ymmärrä meiksi, tuossahan oli aivan mahti synkkä/tuskanen tunnelma, en ole itse ökömököräiskintöjen ystävä mutta gow kolisi kyllä päähän kuin metrin halko.
ilmeistyi muuten samana päivänä kun oli synttärit :P

Ei tämä niinkään suuri yllätys ollut, mutta kumminkin paras GDC:n uutinen.

Kunnon juoni vaan peliin, niin eihän se voi olla kuin mestariteos!Ensimmäisen pelin heikoin lenkki mielestäni.Pituuttakin saisi olla himpun verran enemmän yksinpelaajia varten...

Niin ja jotain vielä Berserkerejäkin tiukempaa örkkiä peliin vaan:)

onkohan traileria katsottavissa missään?

Teaseri on ainakin gamersyde.com:ssa.

Mä TIESIN!!!! Killzone mikä se on ? :D

Mahtava tunne kun kuuli Fenixin äänen, "goddamn Locust..." lainin ja sahan pörinän. Kuin näkisi vanhan ystävän hahaa!

Ihan kiva kyllä että jatko-osaa pukkaa mutta omasta mielestä marraskuulle suunniteltu julkaisu menee vähän turhan pitkälle aikavälille ottaen huomioon milloin ensimmäinen osa julkaistiin ja tämä olisi aikaisempana julkaisuna antanut XO:lle potkua "konsolisodassa"... Mutta toisaalta sanontahan kuuluu että "hätäillessä ei tule kuin kusipäisiä kakaroita"...

Hyvä ilta/yö =) Tämä vuosikin alkaa pikku hiljaa näyttää elämisen arvoiselta.

Mä sain uutiskirjeitä meiliin, jotka poistin spämminä... Oli mukamas "GDC-paljastus".

Kaverilta sitten kuulin, että GoW2 on julkistettu ja kyllähän sitä tuolistaan ponnahti sen 20cm verran.

Aivan hemmetin hyvää kamaa odotettavissa. Tarkoituksena ois Rapala:n kanssa vetää GoW vielä kertaalleen läpitte tässä niinkuin lämmittelyksi :)

Hyvältä näyttää kyllä tämä pelivuosi. Ainakin ensimmäinen neljännes on lupaava ja syksyksikin nyt luvataan valoa pimeyteen. Loistavaa!

Erittäin nannaa. GeoW on vain IMO munakkain räiskintä ikinä. 2 kertaa yksin läpi, 2 kertaa co-oppina. Ostan 100% varmasti kakkosenkin.

Ai että... nannaa tiedossa :)

P.S. Tätä on odotettu

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi