Battlestations jatkaa Tyynellämerellä

Sotapeli Battlestations: Midway on saamassa jatko-osan, joka laajentaa edeltäjänsä kuvausta Tyynenmeren taisteluista. Pelissä seurataan amerikkalaisten ja japanilaisten toisessa maailmansodassa käymiä kamppailuja aina Pearl Harborista Okinawalle.

Tuplasti aiempaa pidempää kampanjatilaa voi pelata kummankin osapuolen näkökulmasta, mikä antaa mahdollisuuden muuttaa sodan kulkua kirjoitetusta historiasta. Yksinpelin ohella mukana on verkkomoninpeli, joka tarjoaa viisi uutta moninpelimuotoa.

Edeltäjänsä tavoin peli sisältää runsaasti todenmukaista sotakalustoa. Taktiikkaa korostaviin taisteluihin on mahdollista osallistua erilaisin laivoin, lentokonein ja sukellusvenein. Uutuutena on pelaajat voivat myös lähettää joukkoja kaappaamaan tärkeitä maakohteita.

Jatko-osaan on tehty lisäksi lukuisia teknisiä parannuksia. Niiden joukossa ovat muun muassa dynaamisesti käyttäytyvä vesi sekä osiin hajoavat laivat ja lentokoneet.

Battlestations: Pacific on työn alla Xbox 360:lle ja Windowsille. Kustantaja Eidos ei ole toistaiseksi antanut pelille julkaisuaikaa.

Galleria: 

Kommentit

Yay, tämä kiva juttu.

Vaikkei Battlestations: Midway ommoo silimää täysin vakuuttanutkaan (mm. jäykkä käyttöliittymä ja semit visuaalit), niin itse taistelupuoli on oikein tasapainoinen tämän kokoluokan meri/ilmataistelupeliksi.

Suht toimivaa moninpelikruisailua tulee edelleen pelattua Livessä, joskin mikki-ikonien puuttuessa säännöllisiä rääkyjiä on hankala saada heti kuriin --> lobbyt ja itse pelit välillä yhtä helvanderia.

Mutta jooh, isomman kokoluokan sotapelit ovat konsolialustoilla aina bonusta, joten iso peukku viuhtokoon myös tälle. Ohoy, set sail!

Loistava ja ehkä jopa odottamaton uutinen. Battlestations: Midway oli Live-pelien saralla ehdotonta kärkeä viime vuonna, mutta peli ei tainut saada kovinkaan laajaa pelaajakuntaa missään vaiheessa. Siksi olen erittäin miellyttävästi yllättynyt siitä, että jatko-osalle annetaan mahdollisuus.

Tyynenmeren taistelut kelpaavat kyllä oikein mukavasti, mutta toivottavasti sarja saa vielä kolmannen osan omistettuna Atlantin taisteluille. Lisäksi dynaaminen kampanja toimisi hyvin tällaisessa pelissä, mutta parasta pitää ominaisuuslista kohtuullisena kun konsolille julkaistavasta "simulaattorista" puhutaan.

Yargo: ei voinut olla odottamaton uutinen, olinhan uutisoinut aiheesta jo lähes vuosi sitten!

=P No tässä välissä oli niin hiljaista, että ajattelin homman ajaneen jo karille. Ja saapa nähdä selviääkö tämä projekti noista Eidosin leikkauksista.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi