Phoenix Wrightin kilpakumppanille oma peli

Kun Euroopan Nintendo DS -kansa vielä odottelee kolmannen ja neljännen Ace Attorney -pelin julkaisua, Japanista kantautuu tieto samaan sarjaan lukeutuvasta spin-off-seikkailusta. Perfect Prosecutor -nimellä kulkevassa pelissä ratkotaan murhatapauksia syyttäjä Miles Edgeworthin roolissa, apunaan etsivä Dick Gumshoe.

Erittäin niukkojen tiedonjyvien perusteella Perfect Prosecutor vie Ace Attorney -sarjan entuudestaan vahvoja point'n click -seikkailupelipiirteitä vielä pidemmälle. Nettiin vuotaneista lehtiskannauksista saa vaikutelman, että Edgeworthia ohjattaisiin DS:n kosketusnäytöllä Monkey Islandien sekä muiden klassisten PC-seikkailujen hengessä.

Perfect Prosecutorin julkaisuajankohdasta ei ole toistaiseksi tietoa. Sen sijaan pääsarjan peleistä neljäs, Apollo Justice - Ace Attorney, julkaistaan Suomessa 9. toukokuuta. Kolmas osa, Phoenix Wright - Ace Attorney: Trials and Tribulations, on yhä vailla julkaisupäivämäärää Euroopassa.

Galleria: 

Kommentit

Tämä vaikuttaa vähintäänkin mielenkiintoiselta tapaukselta. Aiemmista peleistä olen nauttinut huomattavasti ja nyt kun Edgeytäkään ei ilmeisesti tulla enään näkemään pääsarjan peleissä, niin hyvä että mies saa oman pelinsä.

Pitäisi varmaan aloitella tuota Trials & Tribulationsia, joka on vieläkin korkkaamatta....

"nyt kun Edgeytäkään ei ilmeisesti tulla enään näkemään pääsarjan peleissä"

Phoenixin elämä oli niin perseellään ensimmäisessä Apollo Justicessa, etten ihmettele sitä ettei siihen lisätty vielä (lisää) vanhoja hahmoja aiheuttamaan lisää kummastusta. Olen pettynyt ellei nyt ainakin Edgeworth, Maya ja Pearly esiinny seuraavassa pelissä, nyt kun Wright on saanut taas elämänsä takaisin raiteilleen. Luulisi sille löytyvän hyvän syyn, kuten kaikelle muullekin löytyy Phoenix universumissa, miksi joko Phoenix hylkäsi vanhat ystävänsä tai miksi he ovat jossain muualla.

Hienoo! Edgey on niinq ihq.

Jehei! Lisää näitä lakimies pelejä. Hyvä homma! Toivotaan että pelin laatu on yhtä hyvää(tai parempaa) kuin edellis osissa. Toivottovasti julkaisevat sen Tirals and Tribulationssin täällä. Pahalta näyttää... :S

FamaZ

Kyllä kaikki järjestyy tarinan suhteen. Olen aivan varma siitä. ;)

T: Apollo Justicen juuri läpipelannut.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi