Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Rock Bandin kitara toimii Guitar Hero: Aerosmithissa

Electronic Artsin viivästyskierteessä pyörivä Rock Band antaa edelleen odotuttaa Suomen julkaisuaan, mutta niille, jotka ovat musiikkipelin ulkomailta hankkineet, voivat pienellä vaivalla käyttää sen kitaraa myös Activisionin vastikään ilmestyneessä Guitar Hero: Aerosmithissä.

Game Focus -sivusto tietää kertoa, että Xbox Liven kautta saatu automaattipäivitys mahdollistaa uusimman kitarasankarin kepittämisen Rock Bandin Fender Stratocasterilla, joskin yhdellä varauksella. Tähtivoima-nappi (Star Power) ei sivuston saamien tietojen mukaan toimi lainkaan, joten kilpailusessioissa jättikertoimet jäävät saamatta.

Rock Bandin omistaville Guitar Hero -kikka tieto säästää rahaa, sillä he voivat hankkia pelkän pelin ilman arvokasta kitarabundlea. Toistaiseksi on epäselvää toimiiko samainen päivitys myös PS3-alustalla ja PSN-verkon kautta hankittuna.

(Kiitokset vinkistä nimimerkille Trollbutcher)

Galleria: 

Kommentit

Tottakai tällainen ylläribonus juuri pelin (Rock Band) kohdalla, jota ei ole vielä edes taviskaupoista saatavilla. Tavallisen sukankuluttajan karma on kateissa.

Visat vinkumaan, sano.

Onhan GH: Aerosmith kaupoissa. ;9

Onhan GH: Aerosmith kaupoissa. ;9

mutta rock band ei

"mikäs tämä sitten on?
http://www.pelaamaan.com/product_details.php?p=2126"

YLIkallis roska!

Its amaziiiiing !

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi