Omat musiikit Excite Truckiin muistikortilta

IGN vahvistaa huhut kertomalla, että Wiin Excite Truck todellakin tukee omia soittolistoja. Pelaajat voivat laittaa konsoliinsa SD-muistikortin, jolta peli tunnistaa maksimissaan 100 biisiä.

Jää nähtäväksi, kuinka moni Wii-nimike sisältää tämän ominaisuuden. Excite Truck ei kuulu Euroopan julkaisupeleihin, vaan saapuu näillä näkymin täkäläisiin ensi vuoden alussa.

Galleria: 

Kommentit

"Pelaajat voivat laittaa konsoliinsa SD-muistikortin, joka sisältää MP3-muodossa olevia biisejä maksimissaan."

Tainnut hieman ajatukset harhailla. Onhan tämä ihan hienoa, että Wiilläkin voi soitattaa omia kappaleita.

hitusen joo tuli mokailtua editoidessa, mutta onneksi edes joku huomaa =(

Sori jos on vähän tyhmä kysymys, mutta saako Wiin jotenki hienosti tietokoneeseen kiinni ja sitä kautta kopioida musaa sinne SD kortille???

^ Itse en ainakaan ole kuullut että jotenkin tukisi pc-wii -yhteyttä, mutta SD-muistikortinlukijat pc:lle eivät maksaa enää kuin reilun kympin ;)

Onhan nuo hieno ominaisuus tuo custom-soundträkki, mutta kyllä itse lähes aina kuunteleen vakioääniä, pysyy pelin tunnelmassa hallussa. Joissain rennoimmissa peleissä vois kyllä olla omaaki musaa. Kovaa ratin vääntöä eurobeatin tahdissa, hmm...

''mutta SD-muistikortinlukijat pc:lle eivät maksaa enää kuin reilun kympin ;)''

No käytän nekin rahat mielummin peleihin, ei tuo ihan niin tärkeä ominaisuus ole, saa nähdä ostanko edes SD kortti Wiin takia, ainakaan vielä hetkeen aikaan.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi