Kehittäjät haluavat edelleen Crackdownille jatkoa

Videogaming247-sivustolle Develop-tapahtumassa puhunut Real Time Worldsin studiojohtaja Colin Macdonald kertoi Crackdown 2:n olevan edelleen mahdollinen, vaikka studio keskittyykin parhaillaan All Points Bulletin -verkkopeliinsä.

- Se oli kauhea, kauhea päätös, jota mietimme yhä, mutta en usko, että ovi on kiinni. Olemme päivänselvästi keskittyneitä APB:hen ja kaikkeen muuhun, mutta tulevaisuudessa meillä on resurssit ja jotakin keksitään Microsoftin kanssa, Macdonald kertasi päätöstä olla siirtymättä suoraan jatko-osaan.

Viime vuoden keväällä Xbox 360:lle julkaistu hiekkalaatikkopeli sai pelaajilta positiivisen vastaanoton, vaikka monet päivittelivätkin Microsoftin tapaa tyrkyttää peliä Halo 3 -betalla. Myös kehittäjät suhtautuvat luomukseensa intohimoisesti.

- Mukaan lukien 200 ihmistä Dundessä, olisimme rakastaneet nähdä jatko-osan. Uhrasimme pelille viisi vuotta elämästämme. Meillä on kehitystiimissä jäseniä, joilla on pysyvät Crackdown-tatuoinnit käsivarsissaan. Olemme hyvin intohimoisia asian suhteen.

Macdonald halusi kuitenkin muistuttaa, että yhtiö tekee pelejä tuottaakseen rahaa, eivätkä luvut tuolloin puhuneet jatko-osan puolesta.

Galleria: 

Kommentit

Otsikko:"Kehittäjät haluavat edelleen Crackdownille jatkoa"

- ja niin pelaajatkin.

Crack-peli on kyllä ehdoton suosikki, jos lähdetään hakemaan parhaita uusia pelejä tältä sukupolvelta.

Omasta mielestäni yksi 360:n parhaista ja viihdyttävimmistä peleistä. Toivoisin todellakin että tulisi jatkoa tälle pelille.

Minäkin haluan jatkoa.

"Macdonald halusi kuitenkin muistuttaa, että yhtiö tekee pelejä tuottaakseen rahaa, eivätkä luvut tuolloin puhuneet jatko-osan puolesta."

Mitäs tämä nyt on tarkoittavinaan? Minä kun luulin, että Crackdown oli kaiken muun hyvän lisäksi myös myyntimenestys. VGCharzin mukaan 1,5 miljoonaa myytyä peliä.

Ihmettelin hieman samaa, mutta näin meis sanaili haastattelussa. Ehkä he odottivat vielä enemmän, kun peliä kehitettiin viisi vuotta tai heillä ei ollut vain resursseja työstää kahta peliä samanaikaisesti.

Siis Crackdown on niin hyvä peli, pelaan sitä vielläki sillon tällön.
Kakkosta vaan kehiin.

Crackdown on kyllä sellainen peli, että aina siitä puhuttaessa iskee himo iskeä levy tulille. Tuo Halo 3:n betalla mainostaminen teki siinä mielessä karhunpalveluksen Crackdownille, että se jäi aivan suotta isomman brandin jalkoihin. Olisi ansainnut huomattavasti enemmän respectiä omana teoksenaan.

(Itse ostin boxin Crackdown-bundlena joskus aikoinaan, kun ei Verkkiksessä ollut GeoW-bundlea. Crackdown osoittautuikin sittemmin näistä kahdesta paremmaksi peliksi.)

Näin on näppylät, kakkonen tänne ja HETI! Ykkösosaakaan ei oikein voi enään pelata kun tainnut X0 rikkoa levyn...

Noo tota... kyllähän tuota pelas jo olihan se paikoittain aika huumorimeininkiä. Kaksistaan en päässyt netissä kenenkään kanssa hakkaamaan, varsinkin jonkun kaverin kanssa se olis ollut varmaan kohtuu hauskaa. Mutta emmä tiedä tarviiko tälle välttämättä jatkoa tehdä, toisaalta tehdäänhän sitä paljon huonommillekin peleille jatko-osia. En nyt kuitenkaan tuu hankkimaan.

Mullakin muuten pelilevy aika surkeena, eipä taida paljo enää edes toimia.

Crackdown on ehdoton suosikkini X0:lla. Tulee mätettyä vieläkin yksin sitä ja co-oppina. Haluan ehdottomasti jatko-osan tälle pelille!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi