Ei enää sankareita Wiille

Grasshopper Manufacturen salamyhkäinen Project Heroes on kokenut nimenmuutoksen. Tämä Killer 7 -ohjaaja Goichi "SUDA 51" Sudan ensimmäinen Wii-projekti kulkee nyt nimellä No More Heroes. Japanissa kesällä 2007 julkaistava peli on tämänhetkisten tietojen mukaan 35 prosenttisesti valmis.

Pelin sankarina häärää Star Warsien valomiekan kaltaisella sädekatanalla taisteleva Travis Touchdown, jonka haaveena on ammattitappajan virka. Travis pääsee lähemmäs päämääräänsä herätettyään United Assassins Association -agentti Silvia Christelin mielenkiinnon voittamalla Helter Skelter -nimisen salamurhaajan taistelussa.

Saadakseen rahaa ja uusia aseita Traviksen on suoritettava uudessa virassaan lukuisia tehtäviä ympäri Santa Destroyn kaupunkia. Ammattitappajan päivä lähtee käyntiin motellihuoneesta vaatteiden vaihdolla, minkä jälkeen matka jatkuu kohti katuja, joita voi vapaasti tutkia jalkaisin tai futuristisen moottoripyörän ohjaksissa. Vaatetuksella on ilmeisesti erikoisrooli pelissä, sillä hahmon kaapissa on yli sata t-paitaa.

Yhtä suuressa roolissa on miehen sädekatana, johon ladataan virtaa ravistamalla Wiin kauko-ohjainta. Taistelutilanteissa ladotaan perushyökkäyksiä rämpyttämällä A-näppäintä, kun taas lopetusliikkeet suoritetaan heiluttamalla ohjainta televisioruudulla näkyvän ohjeistuksen mukaisesti.

Galleria: 

Kommentit

Tajua mikseivät voineet pistää 1:1-miekkailua.

Ehkäpä he säästelevät 1:1-valomiekkailua LucasArtsille?

Suda 51 on kyllä aika kulttijannu. Killer 7 on kuuleman mukaan outo kuin mikä, mutta silti älyttömän tyylikäs peli. Odotukset ovat suuret maanläheisemmältä (?) vaikuttavan No More Heroesin kohdalla.

Killer7 oli ylipäätäänsäkin erikoinen peli. Tarina oli loistava ja se kuinka se kerrottiin. Liikuttiin raiteilla etc. Kyllähän tuokin siis odotettava peli on, mutta kunnon miekkailun puute jää harmittamaan.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi