PlayStation Networkiin PC:n selaimella

Sony on lisännyt PlayStation.com sivustonsa toimintoihin Oma PlayStation Network -palvelun, johon voi liittää PS3:n käyttätilinsä.

Palvelun kautta voi esimerkiksi tarkastella kaverilistan tapahtumia minkä tahansa tietokoneen nettiselaimella. Palveluun voi myös rekisteröidä PS3-, PSP- sekä PS2-konsolinsa, jolloin on automaattisesti mukana palkintoarvonnoissa. Jatkossa luvataan muun muassa Trophyjen vertailua.

Vastaavat toiminnot ovat jo tuttuja Xbox Liven käyttäille.

Galleria: 

Kommentit

Ei mahdollisuutta laittaa PSN-viestejä kavereille?... Sais tulla toi Trophy vertailu (Eli vihdoinkin se Sonyn lupailema itsestään päivittymä trophy kortti?) niin tästäkin olisi jotain hyötyä :D

Tietokoneen lisälaitteitahan nämä konsolit nykyään ovat.

@mycreed
playstation.com

Kun olet luonut oman henkilökortin, kuva on helppo upottaa foorumin allekirjoitukseen tai sivustoihin. Annamme koodin, jolla se onnistuu.

Henkilökorttia tullaan jatkossa päivittämään siten, että siinä näkyy myös Trophyt ja saavutukset, joten pidä silmällä eu.playstation.com-sivuston uutisia.

Ei hattu kun jaksavat kopioida... keksikää omat jutut.

Aina kopioidaan toisilta. Parasta siinä on se, että joukkoon lisätään vielä jotain omaa tai tehdään palvelusta tms. paremmin toimiva, jolloin kilpailija ei jää makoilemaan vaan jatkokehittää omaakin palveluaan. Kuluttajathan siinä vain voittavat.

Eli ts. mua ei haittaa yhtään.

SeriusUser, jos väität että Microsofti on omaperäinen niin olepas ihan hiljaa vaan. Jos jokin toimii niin miksi mennä muuttamaan perusideaa. Parantelee vain sitä vanhaa ideaa. Sen voi yhdistää melkein mihin tahansa asiaan.

Vähän huvittavaa katsoa näitä konsolisodan lietsojia. Eihän esimerkiksi mersumiehetkään ole haukkumassa muita automerkkejä sen vuoksi, että niissä on lisävarusteina sellaisia asioita, jotka ovat mersuissa olleet jo monia vuosia...

Joo teimpäs tän "kortin" eihän se nyt vielä ole kummonen, mutta kyllä se kehittyy :)

Noniin, kopiointijutut seis.

Hyvä sony, siitä se ajatus sitten lähti... ja kohta ollaan huipulla :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi