Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Midway vaihtoi omistajaa vain 100 000 dollarilla

Muun muassa Mortal Kombat -pelisarjasta tuttu Midway Games on vaihtanut omistajaa vain 100 000 dollarilla eli noin 80 000 eurolla.

Yhdysvaltalaisen National Amusements -leffateatteriketjun omistaja Sumner Redstone myi määräysvaltaisen 87 prosentin osuutensa Midwaysta yksityissijoittaja Mark Thomasille. Vielä perjantaina osuuden arvoksi laskettiin 30 miljoonaa dollaria, mutta Thomas ottaa lisäksi huolekseen Midwayn 70 miljoonan dollarin velat.

Midway on tänä vuonna raportoinut miljoonatappioista, irtisanonut henkilöstöä, peruuttanut peliprojekteja ja ollut jatkuvassa pudotusuhassa New Yorkin pörssissä.

Galleria: 

Kommentit

No näitä on tiedossa. Muutaman vuoden päästä on laitevalmistajien lisäksi alle kymmenen firmaa jotka julkaisevat sellaisia pelejä, joita myydään marketeissa ja erikoisliikkeissä. Brandeja toki säilyy enemmän joten esim. jonkun Segan alla varmasti tulee tulevaisuudessa pelejä ilmestymään vaikka ihan varmasti sekin edullilsesti ostetaan.

edit. Siis konsolipuolella.

Oho onko se dollari jo noin vahva...

@Raffi: No juu, kyllähän se pyöristyisi 70k.
Joka tapauksessa ei mikään huima summa noissa karkeloissa.

Suomen pankin tämän päivän kurssin mukaan 100 000 dollaria on 79 314,72 euroa -> noin 80 000 euroa.

Tietokone tehny virheen viimeiseen lauseeseen ;)

Kyllä 70 100 000,00 taalaa on aika paljon tuosta firmasta.. Tuota "arvioitua" 30M osakkeiden arvoa velallisesta ja tappiollisesta konkurssikypsästä firmasta en nyt alkaisi tuosta millään vähentelemään kun on pörssistä putoamisuhka vielä päällä. Silloinkin hinta olisi 40 100 000,00.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi