Play on Wii -peleihin grafiikkapäivityksiä?

Nintendo julkaisee Play on Wii -tuotemerkin alla tämän ja ensi vuoden puolella GameCube-pelejä (Pikmin, Donkey Kong Jungle Beat, Chibi-Robo!, Pikmin 2, Mario Power Tennis, Metroid Prime, Metroid Prime 2: Echoes) Wiille sovitetuilla ohjaustavoilla. Nintendo Wii Fanboy -sivustolla on nähtävissä kuvagalleria, josta huomaa Donkey Kong Jungle Beatin saaneen grafiikkapäivityksen uuden julkaisunsa kunniaksi.

Galleria: 

Kommentit

Ei paha,ei paha..... :)

Eikös tämä ole ollut jo tiedossa?

Metroid Prime 1 & 2 loistavalla ohjauksella ja parannetuilla grafiikoilla... En malta odottaa!

mitä sitä uusia pelejä tekemään kun vanhat voi julkaista uudelleen ja nauraa matkalla pankkiin

Niin, samalla voivat nauraa myös ne, jotka mainitut pelit ovat missanneet. Ja ne, jotka ovat toivoneet Cuben Metroid Prime -peleihin vieläkin parempaa ohjaustapaa.

Kyllä minä nauran samalla kun pelaan Metroid Primeja uudella ohjauksella kotona, vaikka sitten Nintendon miehet nauravatkin samalla kävellessään pankkiin. Sitten vielä ainakin Wind Waker samaan syssyyn kiitos, niin annan Nintendon miehille lisää syytä nauraa.

Paskempi tuo Play on Wii DK:JB on kuitenkin kuin alkuperäinen, koska peliä ei pelata bongoilla. Alkuperäinenkin oli jo melko hirvittävää kuraa, jos sitä yritti pelata Cuben ohjaimella, mutta bongoilu kiidätti kokemuksen uusiin ulottuvuuksiin. Saavat muuttaa pelattavuutta ja kenttien rakennetta hirveästi, jos haluavat, että tämä ei olisi yhtä huono kokemuksena kuin GC:n Jungle Beat oli normaalilla ohjaimella.

Mutjoo, munhan tätä ei tosiaan tarvitse ostaa onneksi enää toista kertaa. Pikmin 1:n PoW-version vois kyllä hankkia, se kun puuttuu vielä kokoelmista.

Ja tämän luulisi olevan poikkeus PoW:en joukossa siinä, että graffoja on parannettu noin "merkittävästi". Ensinnäkin tämä on ainut, johon edes tehdään mitään muuta uutta Wiimote-ohjauksen lisäksi, koska bongo-ohjaus piti korvata jollain. Toisekseen alkuperäinen peli ei ollut mikään maailman nätein peli, joten ulkonäköä saa melko helposti paremmaksi läpsäisemällä parille hirviölle vähän hienommat tekstuurit päälle ja lisätään mustan tyhjyyden kohdalle maata. Jossain Metroid Primessä tuo olisi luokkaa "muutamalle sadalle hirviölle ja miljoonalle pinnalle uudet tekstuurit" = kallista -> not gonna happen.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi