Excite Truck Eurooppaan helmikuussa

Nintendo on ilmoittanut ensimmäisen Wii-autopelinsä, vauhdikkaan rekkakuskikaahailu Excite Truckin, ilmestyvän Europpassa helmikuun 16. päivä 2007 noin 49 euron suositushintaan. Peli asettaa liikkeentunnistukseen pohjautuvan autoilun standardit, ja ohjauksen lupaillaankin olevan helposti lähestyttävissä.

Rekkakuskien maailmassa maaliviivan ylittäminen ensimmäisenä ei ole ainoa tapa voittaa. Läpäisy aukaisee tietenkin seuraavan radan, mutta ensimmäiseksi voi sijoittua myös pisteitä keräämällä. Ansaittavana on yli 20 rekkatyyppiä, joiden maalipintoja voi muokata värivalinnoilla sekä voitettavilla kuvioilla.

Pelin päämoodin lisäksi ajotaitojaan voi hioa entisestään haastemoodissa, jossa vastassa on renkaiden läpi hyppimistä, aitojen läpi pujottelemista ja toisiin rekkoihin törmäilemistä. Myös kaveria vastaan kisaaminen onnistuu kahden hengen versus-moodissa.

Galleria: 

Kommentit

Sanottakoon nyt tästäkin että 45.90e

http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=3769

Jepjep. Suositushinta on aina suositushinta.

peli muistaakseeni floppasi pahasti rapakon takana, vähän samaan tapaan kuin red steel. tämä on sääli sillä nämä pelit olivat oikeestaan niitä joita seurasin eniten wiin julkasupeleistä / vertailin ps3 sen motorstormiin ja resistanceen. voipi olla että wii hyrräisi kohta olohuoneessa jos nämä kyseiset pelit olisivat olleet hittejä... nyt se luultavasti tulee olemaan ps3.

wsu69 en nyt tiedä floppasko niin pahasti. GameRankings näyttää 75.3% jotta ei se nyt mikään kovin paha floppi voi olla A peliä tästä itse ainakin odotinkin.

wsu69: Ostaisit konsolin kahden julkaisupelin perusteella ja sen perusteella ovatko ne hittejä?

joopajoo ... tulipa se laite nyt kumminkin ostettua :), tässä cubasen kanssa sitä speelaillaan.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi