Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Vin Dieseliä sekä EA:n retroja PS3:n Storeen

PS3:n torstaisen Store-päivityksen demoksi saatiin tällä kertaa Vin Dieselin tähdittämän The Wheelman. Electronic Arts retroilee tuomalla tarjolle Hi-Octane ja Street Skater 2 pelit PS3:lle ja PSP:lle sopivina versioina 4,95 euron hintaan.

LittleBigPlanetin säkkipojan voi pukea ilmaiseksi Pyhän Patrickin päivän juhlapukuun, mutta saadakseen säkkipojan PS3:n Everybody's Golf -peliin, joutuu kuvetta kaivamaan 95 sentillä. Buzz!-visailuun saa yli 500 suomenkielistä dinosauruskysymystä 7,95 eurolla.

Street Fighter IV:ään saatiin uusi 3,95 euron arvoinen asusetti ja Burnout Paradiseen voi ladata kaksi Boost-autoa 7,95 eurolla taihalutessaan 4,95/kappale. Trivial Pursuit -peliin julkaistiin ilmainen leffapaketti, vaikka peli ei tietääkseni ole vielä Suomessa ilmwstynyt.

Rock Bandin biisivaikoimaan saatiin The Offspringiä, REMiä ja Richard Thompsonia. Guitar Hero Wolrd Touriin lisättiin puolestaan kolme biisiä Rise Againstia. SingStarin SingStoresta löytyy muiden uutuuksien seasta myös Ari Koivusta ja Egotrippiä.

Uusissa trailereissa näytillä ovat inFamous, Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic, Watchmen sekä Pain. UUden taustakuvan aiheena on Crash Commando.

PSP:lle voi PS3:n Storesta ladata Patapon 2 -rytmistrategian demon tai koko pelin 29,95 eurolla.

Galleria: 

Kommentit

Eipä ollut tällä kertaa mitään mikä ois itseäni kiinnostanut.. Se nyt ei ole kyl maailman loppu, mut sitä vähän kyl ihmettelin että tänään tuli päivitys melko myöhään..

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi