FlOw ja Flower tekijöiltä jotain ennenkokematonta

PlayStation 3:lle Storesta ladattavat flOw- ja Flower-pelit kehittänyt thatgamecompany työstää Sonylle kolmatta peliään, jonka uskotaan myös ilmestyvän PS3:lle. Studion perustajiin kuuluvan Jenova Chenin mukaan uusi peli tulee olemaan täysin erilainen, vaikkakin hän sanoi sen tuntuvan luonnolliselta edistysaskeleelta.

– Aivan varmasti se on jotain sellaista, mitä et ennen ole kokenut, Chen lisäsi.

Muille kehittäjille Brightonissa järjestetyssä tilaisuudessa puhunut Chen oli lisäksi sitä mieltä, että peleissä pitäisi olla enemmän aikuisempaa sisältöä, sillä yleisökin on aikuistunut. Hän ei siis tarkoittanut verta ja suolenpätkiä, vaan haki elokuvakriitikoiden käyttämiä sanoja, kuten taianomainen, intohimoinen ja valloittava.

– Videopeleillä on tulevaisuudessa paljon tutkimattomia tunteita löydettäväksi ja monipuolisuus on merkki median aikuistumisesta, Chen lisäsi.

Thatgamecompanyn kaksi peliä ovat tähdänneet miellyttäviin tunteisiin, mutta Chenin mukaan saatamme nähdä jotain viileämpää ja tummempaa tulevaisuudessa. Hän sanoi pitävänsä negatiivisia tunteita herättävistä peleistä ja suostui mainitsemaan God of Warin, joka hänen mukaansa on hyvä peli vihasta.

Thatgamecompanylla oli Sonyn kanssa sopimus kolmen pelin tuottamisesta ja tulevan projektin jälkeen Chen sanoi haluvansa ajatella asioita uudelleen. Viitaten Sonyn ja Microsoftin E3-messuilla esittelemiin uusiin ohajusjärjestelmiin hän sanoi tulevaisuuden tulevan nopeammin, kuin hän odotti.

Galleria: 

Kommentit

Ja pelin nimihän tulee olemaan Flowest...

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi