Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Useimmat brittikauppiaat eivät ota Muramasaa myyntiin

Wiin kehutun Muramasa: The Demon Bladen julkaisijan, Rising Star Gamesin varatoimitusjohtaja Martin DeFries kertoo brittiläisten vähittäismyyjien ottavan myyntiin nykyään vain first-party -nimikkeitä, jatko-osia tai miljoonien eurojen arvoisen markkinoinnin tukemia pelejä. Samasta syystä Muramasa: The Demon Blade ei löydy useimpien kauppojen hyllyiltä.

DeFries pohtii vähentääkö tämänkaltainen toiminta kuluttajien mahdollisuuksia kokea rikkaita ja erilaisia pelikokemuksia.

Galleria: 

Kommentit

Ainakin Playsta saa ja varsin kohtuulliseen hintaan: http://www.play.com/Games/Wii/4-/10805911/Muramasa-The-Demon-Blade/Produ...

Onko tämä ongelma olemassa siis vain briteissä? Vähät väliä sitten.

Britannia muodostaa valtaosan koko Euroopan pelimarkkinoista, joten siellä vallitseva meininki heijastuu väistämättä koko Eurooppaan.
Tuommoinen touhu vain vauhdittaa pelimyynnin siirtymistä digitaalijakeluun.

ilmeisesti laskettu että third party pelit ei mene kaupaksi joten turha ottaa niitä hyllyyn viemään tilaa

Hmh. Aika tyhmää touhua jos kerran tuommoinen meininki heijastuu yhdestä maasta koko alueelle.
>=(

No wau!

Tekisivätpä näin niille"oikeasti huonoille peleille",eivätkä tälläisille "oikeasti hyville peleille".

Selvää syrjintää.Miksi ihmeessä kauppojen hyllyt aina notkuu niitä keskeneräisiä tekeleitä kun olisi parempaakin tarjolla? Kaikilla peleillä ei edes voi mitenkään vaikuttaa välttämättä kaikkiin ihmisiin,esim.vaikka räiskintä-fania ostamaan tasohyppelyä,vaikka se olisi kuinka super ja yli hypetetty.

Nykyaikana ei enää ymmärretä yksilöisyyden tarvetta ja hienoutta,yritetään vain miellyttää kaikkia.Siksi tykkäänkin niin paljon Wiistä ja Nintendosta.Se osaa vielä tehdä "oikeita"pelejäkin.

Nyt jää Briteiltä kokematta yksi parhaimmista Wii peleistä mitä on.

Olen huomannut saman kuluneen vuoden aikana Suomessa siten että 3rd party pelejä ei oikein myy muut kuin VPD ja Gamestop. Täytyy varmaan mennä varaamaan se Muramasa paikallisesta Gamestopista jos sen aikoo saada.

En omista Wii'tä mutta tämän tyyppinen suuntaus huolestuttaa varsinkin kun satun asumaan nimenomaisessa maassa.
Entä kun tuo "laajenee" sille asteelle että ainoastaan ne isoimmat sekä parhaiten myyvät jatko-osat laitetaan hyllylle?

Lainattu: gabi1980: Entä kun tuo "laajenee" sille asteelle että ainoastaan ne isoimmat sekä parhaiten myyvät jatko-osat laitetaan hyllylle?

No niinpä.

Kaipaan kyllä sitä aikaa kun pelaajia vielä nimitettiin nörteiksi,ja tuli ihan oikeasti omanlaisia luomuksia myyntiin.Nykyaikana kaikki on vain yhtä isoa markkinaa laadun kustannuksella :(

Se on hyvä asia että pelit pääsivät suurempaan valokeilaan,mutta myös samalla erittäin huono myös.

Muramasa on kuitenkin myynyt kohtalaisen hyvin (30 000 Japanissa ekalla viikolla, ja 52 000 jenkeissä ekalla viikolla, vertaa vaikka Dead Space Extractionin ~10 000 ekalla viikolla myynteihin..) joten aika omituiselle tää kyllä kuulostaa.

Toisaalta neogafissa nimimerkki [Nintex] puhui ihan asiaa:

"11-10-2009 is Modern Warfare 2 day, who in the flying fuck would release a niche Japanese hack & slash for the Wii on the same day? The answer Rising Star Games.

These titles also release during that very busy month: New Super Mario Bros. Wii, Tales of Symphonia: Dawn of the New World, A Boy and His Blob, Assasins Creed 2, Resident Evil: The Darkside Chronicles, Need for Speed: Nitro, Rabbids Go Home and a shitload more. November is more or less dumping ground for late localisations and titles that are send to die against MW2, AC2 and New Super Mario Bros. Wii. Muramasa would be at the tail end of holiday shopping lists. It's still a dick move by the retailers but RSG is also to blame for this fuck up."

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi