Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Iso-Britannian merivoimille PSP-pelikonsoleita

Osana koulutuskustannusten leikkausta Iso-Britannian merivoimat on hankkinut 230 kappaletta PlayStation Portable -pelikonsoleita. Laitteen uskotaan olevan kirjoja houkuttelevampi vaihtoehto ja tehokas koulutusmetodi purjehdusten aikana tapahtuvalle itseopiskelulle.

Ensimmäisenä koulutusmateriaalilla ladatut PSP-konsolit saavat käyttöönsä teknikot, joiden vastuulla ovat muun muassa tutkat, kaikuluotaimet, VHF-radiot ja kommunikaatiojärjestelmät.

Vaikka konsolit ovat ensisijaisesti koulutuskäyttöön, on niissä mukana UMD-levyasema, joten myös pelaaminen on mahdollista.

– Ajattelimme että konsolista pidetään parempaa huolta, jos emme poista levyasemaa käytöstä. Lisäksi he ovat teknikoita, joten todennäköisesti he pystyisivät kuitenkin korjaamaan sen itse, kertoi merivoimien PSP-projektia vetävä kapteeniluutnantti Mark 'Beasty' Williams.

Galleria: 

Kommentit

Kohta kaikki Pleikkarit luokitellaan sotateknologiaksi ja kansainvälistä kauppaa rajoitetaan. ;)

Usko Saarivaltion merivoimiin palautettiin tällä uutisella :)

Missä voi liittyä merivoimiin :D

Todellakin, jälleen eräs tietty pelikonsolibrändi tahriutuu kuolemankoneiston työvälineeksi. :(

In the navy...

Nyyh nyyh eiköhän ne nintendon ja ms koneetkin olisi jossain ohjuksien sisällä jos tehot olisivat riittäneet....

Xbugs: Joo-o, joo-o :D Oletko muuten kuullut, että luoti ei tapa, vaan se sormi, joka vetää liipaisimesta?

Kiitäjä: Näinhän se on! Sotatekniikka on sitä kaikkein kehittyneintä ja todellista kilpavarustelua! Vain paras ja laadukkain kelpaa ;)

Huomaa ero kahden käyttäjän kommentin tasoissa?
------------

Tosiaan, armeijan insinööreillä ei varmaankaan kauaa nokka tuhise, vaikka laite vähän hajoaisikin käytössä. :)

Tjoo Joonanh, piltit vs aikuiset ...

Nooh, onhan Microsoftinkin saanut tehtyä jotain militäärikäyttöön soveltuvaa: http://technabob.com/blog/2007/06/05/us-army-remote-vehicles-using-xbox-...

Erinomainen huomio, joka vahvistaa julistustani: Tuo Oliverin esittelemä XO-sovellus on nimittäin suunniteltu säästämään ihmishenkiä, eikä se sisällä minkäänlaista aseteknologiaa.

Etäohjattava laite voidaan lähettää esimerkiksi tutkimaan alueita, joillaon sortumavaara. Tällaiseen tarkoitukseen onkin totisesti syytä hankkia paras saatavilla oleva peliohjain.

Iloitkaamme yhdessä, että on olemassa myös pelikonsoli, jota käytetään Hyvän puolesta!

Olen sanaton ^^ Mutta itseäni kuitenkin ihmetyttää, miten Xboxin ohjain nyt mitenkään liittyy PSP-käsikonsoliin, noh ehkä Xbugs selventää vielä senkin...

Eiköhän tuon Rauhan Konsolin ohjaimen suhde PSP:hen jää asian keskusteluun tuoneen Oliverin selvitettäväksi.

Sanattomuudestasi olen toki kiitollinen, tästä on hyvä jatkaa! ;)

Juu sanattomaksi menin tosiaan. Kun keskustelukumppanin viestit laskevat tietyn tason alapuolelle, niin niihin on liki mahdotonta enää pystyä vastaamaan samalla mitalla, koska itse en ole koskaan oppinut "puhumaan paskaa työkseni".

By the way, miksi tämä Rauhan Konsoli aiheuttaa jatkuvalla syötöllä erilaisia kanteita oikeusistuimiin? Ja miksi samalla monet ihmiset hakevat vahingonkorvauksia laitteen aiheuttamasta stressistä ja mielipahasta? Ei minusta tuo kyllä maailmaan rauhaa, vaan enemmänkin stressiä ja pahaa mieltä...

Eipä sanattomuutesi sitten kestänytkään kovin kauaa...

Vaan älä suotta murehdi, tottuneestihan kommunikaatio näyttää sujuvan ihan harrastuspohjaltakin.

Vaan mitä tulee itse kysymykseesi, on se hieman samankaltainen kuin: "Miksi pahuuden inhat kätyrit jatkuvasti pyrkivät mitä matalamielisimmillä tavoilla hyökkäämään jaloa hyvyyttä ja oikeamielisyyttä edustavaa rauhantahtoista väestöä vastaan".

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi