Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

KonsoliFIN etsii osaavaa koodaria

KonsoliFIN etsii ammattitaitoista koodaria kehittämään KonsoliFINin sivustoperheen uusinta aluevaltausta.

Hakijan tulisi hallita hyvin MySQL, PHP, AJAX, XHTML ja CSS. Tehtävänäsi olisi rakentaa määrittelemämme sivusto, joka myös kommunikoi KonsoliFINin vBulletin 4.x foorumin kanssa. Esimerkiksi kirjautumisen tulisi onnistua vBulletin-käyttäjätunnuksilla ja tietoa pitäisi voida siirtää molempiin suuntiin.

Projektissa voidaan käyttää myös valmista ohjelmistoa, jota lähdetään muokkaamaan KonsoliFINille sopivaksi.

KonsoliFIN on harrastajapohjainen sivusto, emmekä näin ollen voi maksaa koodaustyöstä. Jos kuitenkin opiskelet ohjelmointia viimeistä vuotta ja tarvitset päättötyön, voi tämä projekti olla sinua varten, tai jos olet muuten kiinnostunut liittymään KonsoliFINin verrattomaan ylläpitoon ja koodaamaan harrastuksen puolesta.

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen kimmo.sjoblom(AT)konsolifin.net. Laita mukaan yhteystietosi ja meriittisi sekä kerro samalla, oletko kiinnostunut harrastuksesta vai lopputyöstä.

Galleria: 

Kommentit

Ollaanko tässä siirtymässä entistä eheämpään KonsoliFiniin? Uu.

Kyse ei ole nykyisten sivujen uudelleen tekemisestä/päivittämisestä.

Hitsi, kun olisinkin osaava koodari, nyt olen vain tuskin koodari. Olis mahdollisuus luikerrella KonsoliFINin ylläpitoon ihan tutkan alta. ;)

Täälläkin olisi palkatonta työtä tarjolla, mm. mattojen pesua, ojan kaivuuta, halkojen hakkaamista, nurmikonleikkuuta sun muita puutarhatöitä. Soveltuu hyvin esim. opiskelijalle, työttömälle tai oikeastaan ihan kenelle hyvänsä, joka kaipaa pikkupuuhasteltavaa ja/tai työkokemusta. Yhteydenotot tälle palstalle.

MotörQ: mikäli itse pääsen nauttimaan matoista, ojasta tai haloista, niin talkoohengen mukaanhan noita voisinkin tehdä. KonsoliFIN on kuitenkin ilmainen sivusto käyttäjilleen, joten pieni talkoohenkisyys ei ole ollenkaan pahitteeksi.

Muutenkin tuntuu, että tälläkin sivustolla samat jampat pyörivät aktiivisesti, niin miksei voisi tehdä sivustonsa hyväksikin jotain.

Sivusto on kuitenkin suhteellisen suuri, joten kivan referenssinhän tästä saa portfolioonsa, esim. työhaastatteluun.

Tämä on harrastus, siinä kun pyöräily, punttisali, puutarhanhoito jne.

Toivottavasti haku tuottaa tulosta :)
Ikävä kyllä en ole osaava koodari vaikka useampaa foorumia/sivustoa olen hallinnoinutkin.

Mikä tuo uusi aluevaltaus lienee, jos saanen udella?

Koodari kyllä ja viimeistä vuotta IT insinööriksi lukemassa, mutta vai ajax ja php/mysql on vielä sen verran hakusessa. Vielä en ole niin luottavainen omiin taitoihin mutta ehkä joskus tulevaisuudessa "osaavana koodarina" voisi jotain kuvitella mahdollisesti vääntävänsäkin, tätä ennen täytyy kuitenkin hommata enemmän tuota työkokemusta/kokemusta yleensä web ohjelmoinnista.

Vaikka kyseessä on palkaton homma kannattaa ihmisten ottaa huomioon, että tälläiset projektit antavat arvokasta lisää ansioluetteloon. Konsolifin on ehkä harrastelia voimin ylläpidetty, mutta kohtuu merkittävä pelimedia suomessa. Jos on tälläiselle sivustolle jonkun projektin vääntänyt saa siitä ihan kohtuu arvokkaan merkinnän jota näytellä työhaastatteluissa ja hakemuksissa.

Toivottavasti joku konkari jostain ilmestyy. Itse olen lähinnä Vb:llä tämän kesä koodaillut työnpuolesta. Ajax ja javascript tulee itselle vasta kesän jälkeen, vaikka noita on pintapuolisesti tullut katsastettua.

Suosittelen olemaan yhteydessä johonkin ammattikorkeakoulun ohjelmistotekniikan koulutusalavastaavaan (esim. Metropolia AMK). Sieltä saattaisivat sitten tarjota meille neljännen vuoden koodareille opinnäytetyönä tai ohjelmistotuotantoprojekti kurssille kyseistä paikkaa.

Itse osaan noita kaikkia vaatimuksia hyvin, mutta oma aika ei ainakaan vielä anna periksi että pystyisin ottamaan paikan vastaan, ainakaan ennen kuin työllistyn palkalliseen hommaan ohjelmointipuolelta. Laitan harkintaan opinnäytetyöksi, kun itellä ei aihetta vielä siihen ole.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi