Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

NHL 11

20-vuotista uraa juhlistava NHL-perhe on kerännyt peräti 22 Vuoden urheilupeli -palkintoa viimeisen 3 vuoden aikana. Jääkiekkopelien taso nousee jälleen tänä syksynä kun EA SPORTS julkaisee odotetun NHL11-pelin. Täysin uudella ajantaisella fysiikkamoottorilla varustettu peli tarjoilee paljon uudistuksia mm. rikkoutuvat mailat ja täysin uuden faceoff-järjestelmän. Uutuutena mukana myös Kanadan lätkäliiga! NHL11 pelaus on täynnä todellisia WOW-hetkiä!

Tärkeimmät toiminnot

  • Mullistava fysiikkamoottori - Seuraava iso steppi urheilupelien realistisuudessa: Täysin uusi ajantasaisen fysiikkamoottori tuo aidot lätkäkaukalon tapahtumat suoraan kotisohvalle. Koe face-off huuma, taklaukset ja muut pelaajien väliset yhteenotot aidon kaltaisesti. Mitä tahansa voi tapahtua - voit syöttää ja pelata vaikka makaisit jäällä.
  • Yli 200 peliuudistusta - Täysin uusi faceoff-järjestelmä, nopeat väistöt ja uusi Hit Stick tekevät NHL11-pelistä kaikkien aikojen autenttisimman jääkiekkopelikokemuksen ikinä.
  • Rikkoutuvat mailat - Katkenneet mailat vaikuttavat pelaukseen useammalla kuin yhdellä tavalla. Vaikka lätkämaila katkeaisi niin peli ei ole ohi. Voit napata uuden mailan joukkueen jäseneltä jos et ehdi hakemaan uutta vaihtopenkiltä.
  • Parempi Be a Pro - Ensimmäistä kertaa ikinä voit aloittaa urasi pelaamalla Kanadan jääkiekkoliigan Memorial Cupissa. Pelaa lisensoitujen CHL-pelaajien kanssa ja heitä vastaan Western Hockey Leaguessa, Quebeck Major Junior Hockey Leaguessa ja Ontario Hockey Leaguessa. Koe juniorliigojen huippuhetket, esittele taitojasi ja pääse NHL:ään - ja kokeile voiko sinusta tulla kaikkien aikojen paras lätkänpelaaja.
  • Täysin uusi EASHL Dynastiat - EA SPORTS Hockey League vie online-pelaamisen seuraavalle tasolle. Mestaruuskausia juhlitaan huimilla seremonioilla ja maalien tekemistä pääsee kunnolla tuulettamaan - pahimpia kilpailijoita ärsyttääkseen. Valmista tiimisi playoffseihin täysin uudessa harjoittelumoodissa.

Kommentit

Eräässä haastattelussa yksi tekijöistä sanoo että NHL11 tulee 7.9.2010.
(http://nhl.easports.com/media.action?videoId=#videoId=ttN3RnMTreSDUOqhrJ...)
Vaikuttaa kyllä erittäin mielenkiintoiselta tämä, lienee pakkohankinta kun vihdoin tulee.

Pakko ostos!!!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi