Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kuvia PSP2:n vanhasta kehitysversiosta?

VG247 kirjoittaa hankkineensa ensimmäiset kuvat PSP2-käsikonsolin kehitysyksiköstä. Epätarkoista kuvista pysyy erottamaan kaksi analogiohjainta, kaksi kameraa sekä laitteen takapinnasta löytyvän kosketusalustan.

VG247 on kuitenkin saanut tiedon, että kuvien PSPgo-konsolia muistuttava laitemalli on jo vanha ja tuoreemmassa versiossa on siirrytty vanhemman PSP:n tyyliin ilman näytön alta esiin liukuvia ohjaimia.

Galleria: 

Kommentit

Sonykin löytänyt vasemman analogitatin optimaalisen sijoituskohdan. SNAP!

Mikäköhän tämänkin laitteen aikataulu oikein on? Melkeinpä tekisi nimittäin hommata Go kun se alkaa jo olemaan normaalilla hintatasolla.

Toivottavasti eivät tee samankokoista/näköistä kuin wanha psp. On nimittäin melkoisesti liian suuri jos haluaa jotenkin vaivattomasti kantaa mukana. Ja peliasento ei ole mitenkään liian ergonominen, sormet puutuvat viimeistään 30min peleilun jälkeen...

Mielestäni tuo Go:n slidaava deisgni olisi parempi ja omalla tavallaan kompaktimpi ratkaisu. Rutabaga: Ihan sama onko se tatti dualshock- tai boksityyliin, kummallakin pelaa ihan yhtä hyvin. Pitää olla melko kädetön, jos ei osaa :P

Kyllähän tuo kiinnostaa kovasti, varsinkin tuon vg247 uutisoinnin jälkeen. Vaikka huhutasolla mennäänkin vielä. VG247n artikkelissa puhutaan että laite olisi erittäin tehokas ja sisältäisi mm. tuplasti muistia verrattuna xbox360, tämä seikka ei tietysti tarkoita sitä että laite olisi yhtä tehokas kuin xbox360 tai ps3 mutta kyllä se jotain osviittaa tehoista antaa, mikäli väite on totta. Kahdesta analogitatista tosiaan suuren suuri plussa, varsinkin kun kilpailijan uutukaisessa (nintendo 3DS) ei näyttäisi kahta analogitattia löytyvän. 3DS:n pelivalikoima alkaa kyllä olla jo sitä kaliiberia että Sony saa heittää ihan kunnon pommeja PSP2:n julkaisuun. Taaksepäin yhteensopivuus vanhoihin psp, ps1 ja ps2 peleihin olisi hyvä alku, sitten muutama huippupeli julkaisuun esim. Demon's Souls 2, niin käyn omani hakemassa heti kun sitä on saatavilla.

Wsu69: aikataulustahan ei voi heittää kun arvioita, ite veikkaan että Sony oli alunperin suunnitellu joulumarkkinoita 2011 mutta joutunee aikaistamaan suunnitelmiaan nintendon 3ds:n vuoksi. 3DS käsittääkseni julkaistaan Japanissa helmikuun 2011 lopulla ja muualla maailmassa sitä pitäisi olla saatavilla maaliskuun 2011 loppupuoliskolla (lähde:ign).

"Melkeinpä tekisi nimittäin hommata Go kun se alkaa jo olemaan normaalilla hintatasolla."

Sinuna ehkä kuitenkin odottaisin. Toisaalta voi olla asteen isompi kuin Go, joka kyllä menee nätisti taskuun. Ja mitään takeita ei ole siitä, että PSP2 sisältäisi fyysisen levyaseman..

Aikataulusta on vaikea sanoa, mutta itse veikkaan julkistusta ensi vuoden E3:ssa. Ihan veikkaus tosiaan..

Dualshock "kahtia" ja siihen väliin neljän tuuman näyttö. Siinä olisi PSP2:n runko minun makuuni.

One-eyed-Jack: Pelkästä muistin määrästä ei tehoja voi käsikonsolin tapauksessa lähteä mitenkään summailemaan. X360:ssä on kummiskin kolme 3,2 gigahertsin kellotaajuudella sykähtelevää ydintä. Tämän hetken kämmenvehkeissä liikutaan vasta gigahertsissä ja yhdellä ytimellä. Toki ihan lähiaikoina on tulossa jo kahden ytimen mobiilisuorittimia puhelinkokoluokan laitteisiin. Ja vaikkei suoritinytimien lukumäärää ja kellotaajuuksia voi ihan suoraan verrata, ovat tuollaiset "PSP2:ssa X360-tehot" -väitteet aivan naurettavaa hölynpölyä.

TT-2k: Kuten jo aikaisemmassakin viestissä mainitsin että muistin suuri määrä ei tarkoita, että psp 2 olisi yhtä tehokas kuin xbox360 tai ps3, kymmeniä pc-koneita kasanneena tiedän varsin hyvin mitkä komponentit vaikuttavat laitteen tehoihin.

Kuitenkin useat pelifirmat ovat painiskelleet erinäisten muistiongelmien vuoksi, viimeisimpänä esimerkkinä mainittakoon Square-Enixin FFXIV, jonka julkaisu ps3:lle viivästyi juuri sen vuoksi että joutuivat optimoimaan pelin muistinkäyttöä pleikkarilla kun taas PC versio jo julkaistiin. (ei sillä että tämä peli nyt erityisesti kiinnostaisi kun floppasi aika reilusti, mutta näin esimerkkitasolla) .

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi