Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

GT5 myynnissä jo tänään!

KonsoliFINin saamien tietojen mukaan erään ketjun myymälät ainakin pääkaupunkiseudulla aloittivat Gran Turismo 5 -pelin myynnin jo tänään päivää ennen virallista julkaisua. Myös muutamien verkkokauppojen asiakkaat ovat jo pelinsä saaneet ja raportoivat kokemuksistaan KonsoliFIN-foorumilla.

Gran Turismo 5 julkaistaan virallisesti huomenna ja myynnin aloittavat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kello 24 ainakin Kampin Anttila Helsingissä sekä Järvenpään Megaswap.

Galleria: 

Kommentit

GameStopista ostaneiden konsolit banniin!! Verkkokaupat laittomiksi! NF vartijat paikalle rynkkyineen ovien eteen! Kfinin foorumit kuumina! Jos joku pelaa tätä nyt niin yömyyntiväki saa niistää sitä nenään... ei ku siis hetki, mähän ite hain jo GS:stä.. Ei sitten mitään. Jatkakaa.

http://www.konsolifin.net/playstation/uutiset/7725/#kommentit

Oliver (toisen uutisen kommentissa): "Ei uskalla sanoa yömyynnistä, ettei mee liian kaupalliseksi. :p"

hartzu (tässä uutisessa): "Gran Turismo 5 julkaistaan virallisesti huomenna ja myynnin aloittavat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kello 24 ainakin Kampin Anttila Helsingissä sekä Järvenpään Megaswap."

Contradiction spotted!

Entäs Pohjois-Suomi; kuuleeko Oulu-Rovaniemi-Kajaani -akseli?

No, nyt sentään mainostetaan kaikkia tiedettyjä yömyyntejä tasapuolisesti. Tuohon aikaan Megaswapin yömyynnistä ei ollut tietoa :p Sitäpaitsi tässä uutisessa yömyynti on se edullisempi vaihtoehto :)

Jos muita yömyyntipisteitä on tiedossa, niin lisään ne mukaan.

@Execta: Hartzun ja mun mindmelt on vielä vähän kesken ja sitten pitää vielä synkata ton KonsoliBORGin kanssa. :p

Jep, Gamestop vuosi pelin myyntiin jo tänään kaikissa pohjoismaissa, todennäköisesti vastavetona Gigantin julkaisupäivän kamppikselle. SCEE kuitenkin hermostui eikä jätä asiaa tähän. Sony myös ajoi pelin serverit äkkiä alas julkaisupäivään asti Gamestopin vuoksi... Great.

Tämän jälkeen pelin Suomen maahantuojalle oli "ihan sama" lähteekö myynti jo tänään liikkeelle muillakin liikkeillä. Kiva pelin jo 5 vuotta sitten ennakkotilanneille että kaveri saa pelin ensin hakemalla sen kaupasta kun oma on sillä aikaa postissa tulossa vasta julkaisupäväksi... Taitaa tempaus kääntyä Gamestoppia vastaan, varsinkin jos SCEE:tä ei kiinnosta markkinoida jatkossa ko. firman logoilla ja tukea sitä. Voi myös olla että seuraavat julkaisut eivät tule enää niin ajoissa että pääsee myymään liian aikaisin...

Jeah... Eipä tarvii mennä yöllä värjöttelemään tuolla myrskyssä anttilan eteen, kun hakee vain gamestopista pelin ja tulee kotia pelailee. Kerkee huomenna vielä ajoissa duuniin.

Kampin Anttila on sisätiloissa, joten Kampin keskuksessa voi odotella myrskyltä suojassa ;)

Todella syvältä tollanen, että vuodetaan peli markkinoille ennen aikojaan. Se todellakin syö fiilistä.

No jaa, itse kuitenkin ostan pelin vasta ensiviikolla, koska koeviikko on aluillaan. Jos pelin olisi jo nyt ostanut, niin olisi sillä voinut olla negatiivisia vaikutuksia koetuloksiin :D.

Mahtaa Kampin Anttilaa harmittaa, tekivät lehdistötiedotteenkin yömyynnistään :(

kyllähän tää vähän sitä "yhteistä kokemusta" syö kun peli julkaistaan eri aikoihin eri liikkeissä. Casual pelaajalle ei varmaan ole mitään väliä, mutta me ketkä ollaan odotettu tätä peliä muutaman vuoden....

Siellähän oli kuulemma Gamestopin myyjä ollut ihan hätää kärsimässä ison pampun puhuessa puhelimessa ja Sonyn edustajan tiiraillessa vieressä. Vähän kyllä pännii tälläset, kun ihan avoimesti aletaan vaan myymään isoja julkaisuja.

Onkohan ollut ihan yhteinen päätös, vai jonkun Gamestopin "Facebook-yhteisön" oma "vähäkshauskapikkujuttu"?

Olisi hauska tietää tapauksen seuraamukset..

Mulle gamestopista sanoivat, että maahantuojalta asti tullut lupa myydä, kun joku nettikauppa oli mukamas jo perjantaina toimittanut pelit asiakkaille.

Mäksä: Ovelaa. Gamestopissa valehdellaan pokkana. Maahantuojan mukaan syy oli nimenomaan Gamestopissa, jonka jälkeen muille jämyille annettiin viestiä tyyliin "emme pidä tästä mutta kun Gamestoppi jo myy, niin emme voi estää teitäkään".

On se kumma ku tässä pelissä jengi valittaa siitä ku saa ennen aikoja pelin käsiin. Muiden pelien kohalla oikeen sit kehutaan ja kerrotaan et miten saatu joku prisman tyttönen myymään pelin ennen julkasua.

Hankkija: no onhan se nyt kauppojen sääntöjen vastaista ja eettisesti väärin.

Esim. muistaakseni eräiden veljesten kauppa sai aikoinaan isohkon oikeusprosessin aikaiseksi myymällä suosikkibändin levyä ennen aikoinaan. Miksei sitä samantein myytäisi suoraan eri tuotantolinjojen välistä, saisihan silloinkin "jengi pelin etuajassa".

Julkaisuissa liikkuu isot rahat, ja kauppojen (ja maahantuojien) pitää näin ollen mennä ennalta määrättyjen sääntöjen mukaan. Jatkossa, jottei pelit "vuoda" etuajassa kauppoihin, voitaisiin toimittaa pelit vasta "sitten joskus, jos jaksetaan" julkaisuaikojen jälkeen, sitähän tämä vielä vaatisi...

Se, että pelit tulevat etukäteen kauppojen varastoihin, ei tarkoita sitä, että niitä saa heti alkaa myymään. Näillä vain varmistetaan se, että tuotetta on hyllyssä julkaisupäivänä.

@Lebe80

Mut ei se sitä selitä et miksi just tän pelin kohalla se nyt on eettisesti väärin ja sääntöjen vastaista, ku muiden pelien kohalla se on enemmän sääntö ku poikkeus et se pitää saada käsiin ennen julkkaria.

Ei täällä jengi ole ollu mihinkään maahantuojille tai muille ilmottamassa ku jotku on saanu joitain codeja käsiinsä. Mutta nyt on moni ainakin ollu ilmottelemassa ku tota gt5 hype ketjua lukenu.

IGN:n arvostelu kiteytettynä:
10/10 pisteen simulaatio 5/10 pelissä. Viimeistely puuttuu.

Taisi GT5 kasvaa William Wallacen tavoin kolme metriseksi seitsenpäiseksi soturiksi, joka pieree tulta.

Itse odottelen vielä omaa kappaletta postista.

@Hankkija

Ero on tässä tapauksessa mielestäni siinä, että pelien myyntiin erikoistunut liike lähtee laaja-alaisesti ja tarkoituksella myymään peliä ennen aikojaan.

Se, että joku yksittäisen supermarketin varastotyöntekijä kantaa pelin varastosta pelinhyllyyn päivä ennen julkkaria tietämättömyyttään, on hieman eri asia.

Jaahas. Kauan siinä kestikin, mutta nyt täytyy alkaa katselemaan käytettyjen PS3:sten markkinoita.

No onko se nyt sitten hüva peli? :)

Itsellä ei ole rahaa ollut tässä ja vähän raastaa sisuksia :S

Sarkasmi: Saanut ~85/100 arvosanoja aika runsaasti, ja joissain jopa selkeästi mainittu että jää esim. nykyisten isojen autopelien varjoon, koska on keskitytty pelimuotojen yms. sijaan isoon automäärään (jossa vieläpä määrä korvaa laadun), joista osa on "todella kehnosti mallinnettuja". Tiedä sitten, kun oma kappale vielä on matkalla postissa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi