TLO-MEK aikoo kiivetä listoille Dead Nation -pelissä

Super Stardust HD -mestari TLO-MEK on lähettänyt PSN-nimimerkkinsä takaa KonsoliFIN -foorumille terveiset: "Pelatkaa sitä Dead Nationia. Etumatka on annettu, vuoden vaihteessa nähdään pistetilastoissa." Mestari aikoo nousta Dead Nation -pelin pistetilastoissa ja odotettavissa saattaa olla kärkisijoitus murskaavin pistein.

Sijoittuminen Super Stardust HD:n pistetilaston kärkeen uskomattomalla pistesaaliilla kertoo jo omaa kieltään, mutta kärkisijoituksen mahdollisuutta kasvattaa myös se, että TLO-MEK on vaikuttanut Dead Nationin kehityksessä, erityisesti pelin vaikeuden hiomisessa.

Suomalaiset ovat todistaneet pystyvänsä olemaan maailman paras zombienlahtaajamaa. Suomi on käynyt Dead Nationin maiden välisen pistetilaston kärjessä, mutta joutunut luovuttamaan paikkansa Yhdysvalloille. Joudumme vielä hetken aikaa taistelemaan ilman mestaria riveissämme, mutta asia korjaantuu vuoden vaihteessa.

Galleria: 

Kommentit

Kuinka asetan AdBlockin blokkaamaan tälläiset mainokset? :-(

^Hyvä mainos. Ei mitään valittamista. Suomi johtoon!!

En kyllä omista peliä vielä, mutta kyllä se jossain vaiheessa tulee hankittua.

Ei niitä kotimaisia konsolipelejä vieläkään niin paljoa ilmesty, etteikö KonsoliFIN voisi niitä ihan ilman oman hyödyn tavoitteluakin vähän mainostaa.

Ja jos ei zombilahtaus iske ja kotona PS3 Eye-kameralla, niin käykää Storesta hakemassa Kung-Fu LIVE bileiltojen riemuksi! :D

^Niin paljon pelejä... Niin vähän rahaa.

Uutisoinnin arvoinen asia?

^Voittaa Pelaajaboardin asiallisuudessa(Edellä mainittu toimii tällä hetkellä minun viikonloppu piristeenä, koska siellä on aina waltavan jännä meno. Ja ne uutiset: Megan Fox pelaa wiitä bikineissä. Katso Kuvat!! Noniin. Ei ole vielä tuollaista tullut, mutta beibien kuvilla varustettuja "peliuutisia" julkaistaan miltei joka päivä. Kyllä miehen silmää miellyttää =P LOL!).

Eli ihan asiallisella tasolla täällä ollaan, tosin silloin tällöin toivoisi, että tänne pukattaisiin enemmän kieliposkessa tehtyjä artikkeleita.

PS. Mielenkiintoista. Jo kolmas postaus samaan uutiseen. Olenpas energisellä mielellä tänään.

Kaikki vaan peliä pelaamaan ja jos että vielä omista, niin ei kun ostamaan. Saadaan Suomi ykköseksi, minne se kuuluukin!

Jep, kaikki mukaan talkoisiin Suomen puolesta! Sinivalkoiset värit koristamaan listojen kärkipaikkoja.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi