Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Housemarquen seuraava peli sai rahoituksen

Juuri julkaistusta Dead Nation -zombiräiskinnästä ja aiemmasta Super Stardust HD -menestyksestä vastannut helsinkiläinen Housemarque on saanut rahoituksen uutta projektiaan varten.

Peliteollisuuteen ja media-alaan investoiva sijoitusyhtiö Mediatonic rahoittaa Housemarquen tulevaa projektia 300 000 eurolla.

Tulevan pelin konsepti poikkeaa aiemmista studion tuotoksista sillä tavoitteena on peli, jota koko perhe voi pelata, ja joka perustuu taidon ja älyn yhdistämiseen. Konsepti on ollut työn alla jo jonkin aikaa.

Vielä nimeämätön projekti tulee olemaan ensimmäinen, jonka Housemarque myös julkaisee itse. Peli julkaistaan PS3:lle PlayStation Storessa sekä PC:lle digitaalisena jakeluna vuoden 2011 aikana.

Studiolla on meneillään myös hanke yhteistyössä Ubisoftin kanssa. Kyseessä on PlayStation 3 ja Xbox 360 -konsoleille julkaistava Outland, joka sekin on luvassa vuoden 2011 aikana.

Galleria: 

Kommentit

Tulis kunnon zombie peli, joka on ensimmäisestä persoonasta ja jossa ne zombit ei ole liian nopeita.
Nazi Zombie on hyvä ,mutta on ärsyttävää ,kun kuolet pitkän pelisession jälkeen ja sitten joudut aloittamaan kaiken taas alusta:(
Olisi hienoa kun tulisi zombi peli jossa ei ole leveleitä vaan siinä edettäisiin koko ajan pidemmälle :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi