Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Gears of War 3:n beta Bulletstormin kylkiäisiksi

Epic Gamesin Bulletstormista julkaistaan Xbox 360:lle normaalihintainen Epic Edition -painos, joka pitää sisällään varhaisen pääsyn Gears of War 3:n julkiseen betaan.

Epic Editionia luvataan myydä "niin kauan kuin tavaraa riittää". Peli ilmestyy kauppoihin 24. helmikuuta, mutta Gears of War 3:n moninpelitestin aikataulusta ei ole vielä tietoa.

Bulletstormia kehittää Epic Gamesin omistukseen kuuluva People Can Fly. Yliampuvaan räiskintäpakettiin ei kuulu lainkaan kilpailullista moninpeliä, mutta lohdutusta tarjoaa yhteistyöhön keskittyvä neljän pelaajan Anarchy-pelitila.

Bulletstorm ilmestyy myös PlayStation 3:lle ja PC:lle.

Galleria: 

Kommentit

Bulletstorm vaikuttaa videoiden perusteella siltä mitä Duke Nuke Foreverin olisi pitänyt olla. Jos pelin traileri alkaa sanoilla “Pull up your skirt and strap that dildo on”, ei se voi olla täysin kehno.

Toisaalta Gears 3:n beta kuumottaa, vaikka samaan aikaan tuo Eeppinen editio on ilmeisesti kaikkea muuta kuin eeppinen: luetun perusteella sisältää vain pelillisiä bonuksia tyyliin ylimääräistä expiä jne.

"Jos pelin traileri alkaa sanoilla “Pull up your skirt and strap that dildo on”, ei se voi olla täysin kehno."

Piste ja aamen. Bulletstormin traileri on minuutti täsmäpuristettua miehisyyttä.

Jos ny oikein oon ymmärtäny nii toi beta tulee siis oleen saatavilla kaikille. Eli mielummin kyttää tuota avointa betaa ja säästää noi epic editionin rahat vaikkapa siihen GoW 3:sen parempaan versioon ;). Näin ainakin ite teen.

Vai saa PS3 Gears of War betan XD. Jooppa joo, vähän tarkennusta voisi joku osapuoli antaa.

Mitä se Traddash oikein puhuu?

skrel: Todennäköisesti tuo tulee joo julkiseen jakeluun tuo beta, mutta Bulletstormin ostamlla siihen pääsee siis muita aikaisemmin käsiksi. Varmasti tekee hyvää pelin myynnille.

Lagista ja lähes toimimatonta betaa odotellessa. 8)

Paavi: Höpöjä näemmä nyt kun uudestaan lukasin uutisen.

"Lagista ja lähes toimimatonta betaa odotellessa."

Ja paskan marjat. Epic fiksasi verkkokoodin Gears of War 2:teen juuri kolmannen osan sovellutusta silmälläpitäen.

Uskon, että Gears of War 2:n verkkokoodin ongelmat ovat niin syvällä, ettei niitä yksinkertaisella päivityksellä muuteta, vaan se vaatisi jo uudenlaista lähestymistapaa. Ainakin edellisellä kokeilukerralla lagista sai vielä kärsiä.

" Ainakin edellisellä kokeilukerralla lagista sai vielä kärsiä."

Milloin tämä kokeilukerta oli? TU6:n jälkeen pelejä on muutamia kymmeniä pelejä takana, ja ainakin noin empiirisesti katsoen nämä ovat vahvistaneet väitteeni. Sama on myös havaittu maailmalla ihan yleisesti.

Ei Epic mitään tainnut kummemmin fiksata.. ja kun "fiksasi" silloin aikoinaan, niin se kusi vielä sen jälkeen pitkään. Epic Fail kelpaisi studion nimeksi paremmin.

"Epic Fail kelpaisi studion nimeksi paremmin."

Niin, voihan sitä ruikuttaa kommenttipalstoilla sen sijaan, että menisi itse kokeilemaan.

TU6:
- korjasi bullet lagin
- korjasi liikebugit
- muutti mathmakingin hostivalinnan optimaaliseksi satunnaisen sijaan

Tuloksena peli toki lagaa silloin tällöin, mutta ei todellakaan sen enempää kuin muutkaan verkkopelit.

Tulee mieleen tämä "Osta Crackdown, saat Halo 3 mp betan!" meininki. Ainoa vaan, että toi Bulletstorm tällä kertaa ihan oikeasti kiinnostaa.

Totta kai ruikuttaa, mä olen pelistä täyden hinnan aikoinaan maksanut ja jo silloin sen mokoman paskan olisi pitänyt skulata 100%. Anteeksi olisin antanut, jos olisi aiemman osan nettipeli ollut pelikelpoinen. (Paska mm yhdistettynä hostin etuihin, tyhjiin servuihin [quittaajien ansiosta] ja älyttömiin lageihin = GoW 1.)

Ja se vei ties kuinka helvetin monta päivitystä ja selvästi yli vuoden saada ns. "korjatuksi".

"Milloin tämä kokeilukerta oli? TU6:n jälkeen pelejä on muutamia kymmeniä pelejä takana, ja ainakin noin empiirisesti katsoen nämä ovat vahvistaneet väitteeni. Sama on myös havaittu maailmalla ihan yleisesti."

Ei sitä kovin moni ole havainnut kun peli keikkuu kaukana Liven suosiolistan kärjestä, toisin kuin ensimmäinen osa aikoinaan.

Olihan se ykkös-Gearskin täynnä lagi-ongelmia, mutta oli se sentään pelattavissa heti alusta. Suurin osa pelaajakunnasta ei pidä sitä hyvänä saavutuksena että noin vuosi pelin julkaisun jälkeen asiat toimii niin kuin pitääkin. Siinä vaiheessa niiitä kopioita on Gamestopin vaihtohyllyt täynnä, ja sieltä se omakin kopio löytyy.

Joulutoivomuksena EPICille, Gears 3:n nettipeli kuntoon heti julkaisussa. Ei pitäisi olla mahdotonta firmalle jolla on noin pitkä tausta nettipelien takana. Uskon kuitenkin vasta kun näen.

Noniin, elikkä jotkut pystyivät pelaamaan sitä lagissa ja toiset eivät. :p

Niinno, ensimmäisen Gearsin pahin kilpailija verkkopelien saralla oli Halo 2 vanhalta Xboxilta, joten ei noista tilastoista kannata liian suuria johtopäätöksiä vetää. Gears 2 on aanut taistella Halo 3:a ja Call of Dutyja vastaan. Ei sillä, etteikö Epic olisi tuon pelin kanssa mokaillut. Ei tuollaiseen starttiin vain yksinkertaisesti ole varaa. Jos alkuperäinen Gears julkaistaisiin nykytilanteessa boksille, tuskin senkään nettipeli keräisi kamalasti suosiota, sen verran takapajuiset olivat ominaisuudet verrattuna edellisen sukupolven tuotteisiinkin.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi