Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Black Opsin menestys jatkuu

Call of Duty: Black Opsin maailmanlaajuiset myyntitulot ovat ylittäneet miljardin dollarin rajan, mikäli Activisionin sisäisiin tilastoihin on luottamista. Yhtiön mukaan ainoastaan Avatar-elokuva on kyennyt samaan yhtä nopeasti.

Black Ops tuotti jo ensimmäisen viiden päivän aikana yli 650 miljoonaa dollaria. Tuottoja saadaan jatkossa lisää paitsi pelimyynnistä myös karttapaketeista, joista ensimmäinen ilmestyy Xbox 360:lle helmikuun alussa.

Galleria: 

Kommentit

One Game to rule them all, one Game to find them,
one Game to bring them all and in the Darkness bind them
In the land of Duty where the Black Ops lie.

Jokseenkin kyllä surullista et ihmiset jaksaa näitä räiskintöjä aina ostaa......

En väitä etteikö kyseessä olisi hyvä peli, mutta olisi jo pikkuhiljaa kiva alkaa nähdä näiltä isoilta firmoilta ihan erilaisia pelejä, joissa ei aseilla juurikaan riehuttaisi. Tämäkin studio kun on jo useasti näyttänyt että osaa tehdä hyviä pelejä, niin porukka varmasti ostaisi heiltä muunkinlaista tuotosta. Mutta tietenkin activision tämän määrää joten ei näille peleille loppua taida heti näkyä niin kauan kun myynnit noin älyttömiä ovat mut luulisi nyt et porukka alkais näihin jo pikkuhiljaa väsyä, niin kuin musapelit ovat jo selvästi hiipuneet.

Itse olen pelannut ainoastaan lätkää ja räiskintäpelejä koko ikäni. (Siis niin kauan, kuin konsoleita on ollut olemassa. Tietokoneisiin kun ei ollut varaa.) Ja kyllä niitä jaksaa. Pelit paranee jatkuvasti. Verkkopelit ovat tuoneet tuohon aivan uutta potkua. Ei ne mihinkään tule katoamaan. Koskaan.

Se on totta että ihmisiä alkaa väsyttämään tietty peli, kun sitä on tahkottu kuukausi jos toinenkin. Omalla kohdalla tämä on totta, mutta sen uuden codin jaksaa aina vaan ostaa koska siinä on se uutuuden viehätys ja aina toivoo jotain uutta ja mullistavaa tuolta peliltä (näin ainakin mun osalta).

Ihmiset halus vaan päivityksen niiden moninpeliin. Eihän tätä kukaan ostas pelkän yksinpelin takia. Itsekkin ostin moninpelin takia, halusin päästä kokeilemaan uusia päivityksiä.

kyllä ainakin omalla kohdalla on iskenyt jo väsyminen näihin codeihin..Ehkä käytettynä voin tämän ostaa, mutta ei ole mitään hinkua maksaa täyttä hintaa tai päästä heti pelaamaan.

Activision ei meikäläisen ropoja kaipaa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi