Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Dreamcast-kokoelma Xbox 360:lle

Sega ilmoitti viime vuoden lopulla julkaisevansa useita Dreamcast-pelejä yhdellä levyllä ja nyt tämän kokoelman sisältämät pelit ovat selvillä. Ensi kuussa julkaistavalta kompilaatiolta tulee löytymään seuraavat tuotokset: Crazy Taxi, Sonic Adventure, SEGA Bass Fishing ja Space Channel 5: Part 2.

Kokoelmalevyn pelit ovat tarjolla jo eri latauspalveluissa, mutta fyysisen kopion haluavat voivat ostaa kokoelman X360:lle ja PC:lle piakkoin. X360:lle peli julkaistaan Euroopassa helmikuun 25. päivä. Vielä ei ole tiedossa, aiotaanko tämä retropelien kokoelma julkaista myös muille konsoleille.

Dreamcast, jonka valmistus lopetettiin vuonna 2001, jäi Segan viimeiseksi konsoliksi. Sille julkaistuja pelejä ovat muun muassa Shenmue, Soul Calibur ja Virtua Fighter 3: Team Battle.

Galleria: 

Kommentit

Shenmue olis ollu kova. :)

Jet Set Radio?

Pakko saada kun en ole koskaan pelannut, vai oliko se vain xboxille?

peedro: Jet Set Radio on ihan vaan dreamcastille. Jet Set Radio Future on xboxille.

Niin-in, kasataan parhaat ja legendaarisimmat Dreamcast-pelit...ja ei missään tapauksessa laiteta niitä myyntiin kokoelmana.

Ei näin

Eikös tuo tuore keksintö digijakelu mahdollistaisi pelien julkaisun yksilöinä. Tämä pakettijulkkari saa pahalla tavalla mieleen lapsuuden nespelien kokoelmakasetit.

Samaa mieltä muiden kanssa: aika säälittävä kokoelma eikä lainkaan tee oikeutta Dreamcastille.

Onneksi tuli ostettua Dreamcast muutama vuosi takaperin. Kyllä näitä kokoelmia saa odotella maailman tappiin, puhumattakaan sisällöstä. SHMUP kokoelman ostaisin kyllä heti, mutta taitaa olla turha toivo.

"Eikös tuo tuore keksintö digijakelu mahdollistaisi pelien julkaisun yksilöinä. Tämä pakettijulkkari saa pahalla tavalla mieleen lapsuuden nespelien kokoelmakasetit."

Sonic ja Crazy Taxi löytyy jo XBLA/PSN:stä ja noi muut on saapumassa sinne myös. Mielummin ostaa tämän sieltä alelaarista parilla kympillä kuin menee maksamaan se 4 x 800/1200msp .

Silti en voi olla ihmettelemättä Segan toimintatapojen järkevyyttä tässäkään tapauksessa. Mahkuja olisi julkaista 2-3 todellista killeri-kokoelmaa, jotka varmasti herättäisivät mielenkiinnon, mutta ei.. tehdään tälläinen vesitetty lame-ass kokoelma,

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi