Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

3DS:n Dead or Alivessa Metroid-vaikutteita (Päivitetty)

3DS-käsikonsolille julkaistavasta Dead or Alive Dimensions -pelistä on julkaistu uusi video, joka esittelee uuden taisteluareenan. Kaikille Metroid: Other M -pelinsä pelanneille kentän pitäisi olla tuttu, sillä kyseistä taistelutanteretta käytettiin yhdessä kyseisen pelin pomotaisteluista.

Yhtäläisyydet Nintendon Metroid-sarjan peliin eivät pääty pelkkään taisteluareenaan, sillä kentässä on läsnä myös useammasta sarjan pelistä tuttu Ridley-pomohahmo, joka mm. kurmottaa ottelijoita tulipalloilla. Lisäksi videon lopussa Metroid-sankaritar Samus Aran tekee lyhyen esiintymisen morph ball -muodossaan.

Tietoa siitä, onko Samus pelattavana hahmona 3DS:n Dead or Alive Dimensionsissa, ei ole kerrottu, mutta kyseessä ei olisi ensimmäinen kerta kun muiden kehittäjien hahmot vierailisivat Dead or Alive -peleissä. Vuonna 2006 julkaistussa Dead or Alive 4:ssä oli pelattavana hahmona Halo-sarjan spartalainen.

Dead or Alive -sarjan kehittäjä Team Ninja on ennenkin ollut tekemisissä Metroid-pelien kanssa, sillä viime vuonna Wiille julkaistu Metroid: Other M on Team Ninjan ja Nintendon yhteistyön hedelmä.

Kentän ja Samuksen lyhyen cameon pääsee näkemään lähdelinkistä, joka ohjaa kyseiseen Youtube-videoon.

Päivitetty 24.1. klo 22:
Kaikille niille, jotka toivoivat Samus Aranin olevan pelattava hahmo Dead or Alive Dimensionissa, paljastettiin valitettava tieto Eurogamerin uutisessa. Juttua varten haastateltu Team Ninjan johtohahmo Yosuke Hayashi kertoi, että Samus nähdään pelissä, mutta hän ei ole pelattava hahmo.

"Tällä kertaa hän ei ole pelattavana hahmona, mutta Samus Aran nähdään pelissä. Hän tulee auttamaan pelaajaa. Juuri tämä yhteistyö näytettiin [trailerissa]."

Tapaa, jolla Metroid-sankarittaren saa avittamaan itseään, Hayashi ei suostunut paljastamaan.

Galleria: 

Kommentit

Hienon näköinen kenttä, Ridley tosiaan tykkää elävistä tyypeistä kuolleina. =)

Jos Samppa tulee pelattavaksi niin ostan, koska fanipoika.

Kiitosta hforadille linkistä!

Itse voin kyllä sanoa, että olen vähän pettynyt. Oli meinaan niin samaan tapaan tuo video lopetettu, kuin miten monen muun pelin trailereissa on paljastettu jokin yllärihahmo. Vertaa: Solid Snake -hahmosta infoaminen Super Smash Bros. Brawlissa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi