Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Call of Duty: Modern Warfare 3 esille ensi viikolla? (Päivitetty)

That VideoGame Blog kertoo saaneensa Activisionilta käsiinsä pari tunnuslaattaa, joista löytyi linkki osoitteeseen findmakarov.com. Selain löytää osoitteesta tutunvihreän laskurin, joka päättyy ensi keskiviikkona.

Sivun muidenkin vihjeiden perusteella on syytä olettaa, että ensi viikolla saamme uutta tietoa Call of Duty: Modern Warfare -pelisarjan jatkosta.

Päivitys: IGN-pelisivusto kertoo puolestaan saaneensa Activisionin edustajalta tiedotteen, jonka mukaan yhtiö ei vielä ole paljastamassa uutta Call of Duty -projektia ja kaikki sellaiseen viittaava on huijausta.

Galleria: 

Kommentit

Voi ei

Tämä ei ainakaan tiedä sitä hyvää.

No hyvä että yrittävät saada ihmiset odottamaan tätä, en usko että yhdelläkään CoD 4:sesta asti CoD:eja pelanneella henkilöllä on tästä valtavia odotuksia.

En osta. Myynee taas yli kymmenen miljoonaa.

Todellakin ostan!! Black ops alkanu kyllästyttää jo kauan aikaa sitten ja odotan paljon tältä peliltä. Saatan tulla pettymään, mutta ainakin hypetys on kova.

Ilmeisesti Activisionilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa: http://xbox360.ign.com/articles/115/1152216p1.html.

ei sittenkään mitään... :D

Nääh, ei kyllä jaksa mitään CoDia enää, vaikka on tuo Black Ops kuitenkin tuossa hyllyssä edelleenkin. Nyt hakataan KillZone 3:sta ja loppuvuonna tulee kuitenkin sitten Battlefield 3...

Juu, täyttä huijausta koko sivu. Eilen päivällä kävin katsomassa kyseistä sivua ja aikalaskuri näytti neljää tuntia, nyt melkein kolmea päivää.

"Juu, täyttä huijausta koko sivu. Eilen päivällä kävin katsomassa kyseistä sivua ja aikalaskuri näytti neljää tuntia, nyt melkein kolmea päivää"

Ettei vaan olisi näyttänyt eilen neljää päivää. Itse kun kävin katsomassa niin oli 4 päivää mittarissa. Ite ainakin katson mitä tuon kellon päättymisen jälkeen tuolle sivulle ilmestyy.?.?.? :D

Kyseessä on tosiaan epävirallisen Call of Duty -lyhytelokuvan teaserisivusto: http://www.gameslice.com/2011/02/26/what-is-findmakarov/.

Hyvä mainos.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi