Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Reggie: 3D tuskin Nintendon seuraavassa kotikonsolissa

Nintendon seuraava kotikonsoli tuskin tulee sisältämään kolmiulotteista kuvaa, kertoo Amerikan Nintendon toimitusjohtaja Reggie Fils-Aime. Hänen mukaansa yhtiössä vierastetaan 3D-lasien käyttöä pelien kanssa.

"Lasittomuus on iso asia. Emme ole julkisesti kertoneet mikä seuraava iso juttumme tulee olemaan kotikonsoleiden saralla, mutta sen perusteella mitä olemme oppineet 3D:stä, se ei todennäköisesti ole [3D]."

Nintendolla testattiin 3D-kuvaa aikoinaan jo GameCube-kotikonsolin avulla, mutta jotta tekniikkaa pystyi käyttämään, se vaati erillisen LCD-näytön hankkimista. Tämän takia 3D-ominaisuutta tukevaa laitetta ei koskaan tuotu markkinoille, kertoo monien Nintendo-pelien tuottaja Hideki Konno.

Nintendo julkaisi kolmiulotteista kuvaa näyttävän 3DS-käsikonsolinsa äskettäin ja yhtiö arvioi myyvänsä laitetta yksistään tässä kuussa neljä miljoonaa kappaletta. Nämä arviot ovat saaneet monet analyytikot nyökkimään hyväksyvästi. Alku näyttää lupaavalta, sillä Gamasutra-nettisivusto kertoo, että 3DS:n ensimmäisen päivän myynnit ovat suurempia kuin mitä yhtiön yksikään käsikonsoli on aiemmin saavuttanut.

Galleria: 

Kommentit

Taitaa Reggie olla aika kujalla. 3D ei ole mikään suuri saavutus kotikonsolissa. Aito 3D vaatii jopa HDMI portin ja vähän softaa

Ja nää nykyiset pelit toimii sitten joskus lasittomien näyttöjen kanssa

Reggiellä on nyt päällä se vaihe, jossa kaikki kommentit julistavat 3DS:n ilosanomaa ja lasit vaativa 3D on vääränlaista tekniikkaa. Lasiton 3D telkkarikoossa puolestaan ei ole vielä pitkään aikaan ajankohtaista.

No kunhan saisivat nyt sitten siihen Wiin seuraajaan edes sen HDn mukaan, niin katsotaan noita 3D-kikkailuja vasta sen jälkeen...

Itse pidän 3D-laseja aivan typerinä ja pilaavat koko fiiliksen pelata 3D-pelejä, mutta leffoissa ne vielä menevät. 3D kyllä kiinnostaa ja tästä syystä ostin Nintendon 3DS:än ja tähän asti olen ollut enemmän kuin tyytyväinen laitteeseen, 3D-efekti on upea ja toivottavasti näemme paljon pelejä, jotka käyttävät tuota tehokkaasti:) Olen myös tyytyväinen 3DS:än suorituskykyyn ja laitteesta löytyy enemmän tehoja kuin uskalsin odottaa, iso askel DS:än heikosta suorituskyvystä, joka oli omasta mielestäni laitteen heikoin puoli ja itselle huonohko pelivalikoima. Toivottavasti 3DS:stä kiinnostuu useampi 3rd party-kehitystiimi, kun nuo Nintendon omat pelit eivät oikein enää nappaa. Onhan jo nyt laitteelle vahvistettu tulevan paljon loistavia 3rd party-pelejä esim. 2 Resident Evil-peliä, The Conduit, Dead or Alive, Bloodrayne, MGS jne. Hyvältä vaikuttaa jo näin varhaisessa vaiheessa so keep it coming!:)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi