Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Traveller's Tales -pomo närkästyi Disneyn uutuuspelistä

Disneyn eilen julkistama Disney Universe ei vetoa kaikkiin. Lego-peleistään tunnetun Traveller's Talesin suunnittelujohtaja Jon Burton syyttää Twitterissä Disneytä idearosvouksesta.

Burton innostui tweettaamaan aiheesta useaan otteeseen: "Disney kopioi Lego-pelejämme ja LittleBigPlanetia uudessa pelissään. Toivotan heille onnea." Myöhemmin mies täsmensi kiukunaiheuttajiaan: "Disney Universe: vapaa liittyminen ja poistuminen yhteistyöpelissä, elokuvien tarinan läpipelaaminen, sopeutuva vaikeustaso ja pelihahmosta riippuvat kyvyt = Lego vuonna 2006."

Saatuaan lausunnoillaan huomiota, Burton pehmensi kantaansa hieman: "Olen melko varma että he [Disney] tekevät joitain asioita meitä paremmin, eikä pieni kilpailu haittaa. Sehän on hyväksi kaikille, eikös?"

Syksyllä ilmestyvässä Disney Universessa päähahmo pääsee pukeutumaan yli 40:n Disneyn hahmon asuun kuudessa yhtiön elokuvien inspiroimassa maailmassa. Valittu asu vaikuttaa käytettävissä oleviin kykyihin ja odotettavissa on kiivasta toimintaseikkailua, neljän pelaajan monipeli ja kaiken ikäisiin vetoavaa hupailua. Pelin julkaisualustoiksi on ilmoitettu Wii, PS3, Xbox 360, PC ja Mac.

Viitteitä ylenmääräisestä plagioinnista voi etsiä vaikkapa Disney Universen julkistustrailerista.

Galleria: 

Kommentit

Öööhhh... siis eiköhän kyseessä ole kuitenkin traveller´s tales studio eikä telltale joka noita lego pelejä tuottaa, ymmärtääkseni.

Lego-pelit tekee Traveller's Tales, ei Telltale.

Noin muutama viikko sitten koulussani pidettiin jonkinlainen luento tekijäoikeuksista. Jos en väärin muista, ideat eivät ole suojattuja (katsokaa vaikka "super mittareita" mätkinnöissä).

... vai olikohan tuo tyyppi vain huomionkipeä. -_-

Jooh, sattui pahemman luokan ajatuskatkos. TT Games kääntyi päässä Telltaleksi, vaikka ihan eri firmasta on tosiaan kyse. Nolo moka korjattu taas kerran päivityksellä.

Pitänee ostaa Telltalen Back to the Future -peli aiheettoman mustamaalauksen korvaamiseksi.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi