Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Nintendo julkisti liudan kehitteillä olevia 3DS-pelejä

Nintendo järjesti tänään Nintendo 3DS Conference 2011 -tapahtuman, joka nimensä mukaisesti esitteli julkisuuteen useita Nintendon käsikonsolille julkaistavia pelejä. Jo muissa uutisissa mainittujen Monster Hunter 4:n, Mario Tenniksen, Dynasty Warriors VS.:n ja uuden Fire Emblemin lisäksi esitteillä oli liuta muitakin nimikkeitä.

Tarjolla oli tietoa muun muassa rytmi-, strategia- ja roolipeleistä. Huomioitavaa lienee, Japanissa järjestetyssä tilaisuudessa ei puhuttu pelien mahdollisesta rantautumisesta Eurooppaan.

Vuoropohjaista strategiaa on luvassa vuonna 2012 Culdcept-pelin muodossa. Sarjan pelejä on aiemminkin nähty Nintendon käsikonsoleilla, sillä DS:lle julkaistiin vuonna 2008 samaa nimeä kantava tuotos. Roolipelirintama vahvistuu Square Enixin Bravely Default: Flying Fairyn myötä. Nimike sisältää Akihiko Yoshidan suunnittelemat hahmot ja se näkee päivänvalon vuonna 2012.

Astetta erikoisemmalta nimikkeeltä kuulostaa vain Japanissa julkaisun saava DS-peli Friend Collection. Tässä tuotoksessa pelaajien naamataulut liitetään pelin hahmojen kasvojen tilalle ja näitä hahmoja opastetaan elämään omaa elämäänsä esimerkiksi naimisiinmenon ja perheen perustamisen muodossa.

Lisäksi esitteillä oli rytmipeli Hatsune Miku Project Mirai, Gungam-sarjan tuotos SD Gundam G Genration 3D ja online-jalkapalloilua tarjoileva Culchobit. Tilaisuudessa esiteltiin myös Wii-pelejä PokePark 2 ja The Legend of Zelda: Skyward Sword.

Lisätietoa näistä nimikkeistä kerrotaan aikanaan, etenkin jos ne julkaistaan myös Euroopassa.

Galleria: 

Kommentit

Hieno juttu!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi