Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Xbox-kalenterikisan voittajat selvillä

KonsoliFINin Xbox-kalenterikilpailun voittajat on nyt arvottu. Yhteensä järjestelmään kirjautui 394 täysin täytettyä vastauslomaketta. Oikealla vastausrivillä liikenteessä oli 169 osallistujaa.

Kilpailun pääpalkintona oli kaksi Xbox 360 -konsolia 250 gigatavun kiintolevyllä ja Kinectillä höystettynä. Laitepaketit saavat omakseen KonsoliFIN-käyttäjät tOn1ni ja xWaW3x.

Trittonin Detonator-kuulokemikrofonilla pelielämäänsä pääsee piristämään Reiveni, kun taas Jamesblond ja nightguard saavat joululahjaksi Xbox 360 -pelit.

Kaikille voittajille pistetään pakettiin myös KonsoliFINin logolla koristellut t-paidat. Vastaavanlaiset vaatekappaleet saavat omakseen myös seuraavat nimimerkit:

Happy Suicide
tt76575
detonatorFIN
Juhostus
Finaxis

Kilpailussa osallistujien tuli tunnistaa Xbox 360 -pelejä ääninäytteiden perusteella. Viidestä kysymyksestä vaikeimmaksi osoittautui heti ensimmäinen. Alle puolet vastaajista tunnisti Bastionin kertojan karhean äänen.

Piirakkakuvaajia vastausjakaumista voi katsoa uutisen ohesta. Oikea vastausrivihän oli puolestaan seuraavanlainen:

  1. Bastion
  2. Metal Gear Solid HD Collection
  3. Michael Phelps: Push the Limit
  4. Portal 2
  5. Halo: Combat Evolved Anniversary

KonsoliFIN kiittää kaikkia osallistujia ja onnittelee voittajia. Mikäli arpaonni ei ollut myötä, vielä ehtii laittamaan uutta matoa koukkuun PlayStation-aiheisessa kilpailussa. Myös joulukalenterin artikkeliluukut tarjoavat lohdutusta.

Galleria: 

Kommentit

Kaikki meni oikein, mutta ei maha tuurille mitään. :P Katotaan sit miten käy ps3 kilpailussa.

Jos joku miettii, mitä tuo Halo-pätkä kuvaa, niin sehän on vain se tuttu ja turvallinen suojien latautumisen ääni.

Taisi olla kaikki oikein, mutta ei onni taaskaan suosinut rohkeaa. :(

Edit; yllättäen vaikeinoli mulle eka, mutta hiffasin pelin sitten siitä selostuksesta itsestään.

Ihan mielettömiä palkintoja tällaiselle harrastelija-sivustolle. Hakkaa pelilehdet 6-0! KonsoliFIN on paras!

Nooh, voinpahan ainakin lohduttautua olleeni 169 hengen eliittiryhmässä :P Taidampa lähteä ulos metsästämään neliapiloita ja yksisarvisia.

Paavi: "Jos joku miettii, mitä tuo Halo-pätkä kuvaa, niin sehän on vain se tuttu ja turvallinen suojien latautumisen ääni."

Jep, itsehän en ole ikinä pelannut tai edes nähnyt pelikuvaa mistään Halo-pelistä, niin tuo ääni oli itselleni täysin tuntematon. Yritin sitten vaihtoehdoista karsia ainakin Crysikset pois, jne. ja sitten googletin "Halo beep". Lopulta päädyin johonkin GTA-sivulle, jossa oli video jonkun tekemästä GTA-modista, jossa kun hahmo (Carl Johnson SA:sta) otti damagea, kuului tuollainen samantapainen piippaus ja tollaset ihme latausäänet. Tästä arvasin, että kyseessä oli Halo. Heh.

Michael Phelps -pelin tunnistin "Ultimate dive!" -huudosta, jonka vain googletin. Haukasti löysin heti ensimmäisenä jonkun pelin trophyn, joka oli nimetty nimenomaan "Ultimate dive!":ksi. :D

Bastionin sain helposti, kun googletin vain jotain kuulemiani vuorosanoja. Vaikka peli onkin kohtuu tuntematon ja vielä ilmeisesti melko uusi, löysin joltakin sivulta pelin arvostelun, joka alkoi lainauksella pelin kertojan dialogista ja siinähän esiintyi juuri tuossa pätkässä ollut puhe. ;)

MGS oli helppo, kun Googlella nyt löytyy lähes kaikki maailman MGS-dialogit ja tuo nyt ei edes ollut yksi niistä vähemmän tunnetuista. Portal 2 oli myös yhtä helppo, siihen ei tarvinnut edes Googlea, vaikka itse peli on vielä pelaamatta (odottaa jouluaattoa lahjapaketissa).

Että semmonen. Kaikki sain oikein, mutta huolimatta ~5 % voittotodennäköisyydestä, en siltikään voittanut edes hienoa KonsoliFINin T-paitaa. :< Mutta onnittelut voittajille!

Kaikki oikein, mutta ei. En oo vielä koskaan mitään tämmösistä voittanu. Jospa sit seukki kerralla.

Noin! Hienosti kolme kohtaa viidestä väärin... No, tuli vähän kiireessä tehtyä. Onnea voittajille.

Rivi oikein vaikka Halo osui lähinnä munkilla mutta 1:17 mahdollisuus voittaa ylipäätään yhtään mitään osoittautui silti liian epätodennäköiseksi. Noh, onnea onnekkaille ja taidanpa pitää päivätyöni ^^;

Jee sain paidan! :) Lupaan kantaa tätä paitaa kunnialla!

Kiitos oikein paljon kilpailusta ja etenkin mahtavasta palkinnosta. Ratkaisut selvitin samoilla keinoilla kuin ^Execta, tosin Halon kohdalla ei tarvinnut hirveästi päätä vaivata. Jatkakaa hyvää työtä ja kiitos vielä kerran onnettarelle.

Kiitos hienosta kilpailusta ja kiitos kanssakilpailijoille. Suomen (maailman) paras pelisivusto on palkinnoillaan kyllä ihan huippuluokkaa. Jatkakaa samaan malliin!

1:17! Master Chief!

Pleikkari-arvonnassahan nuo todennäköisyydet näyttäisikin olevan vähän pienempiä, sillä tähän mennessä on jo saatu oikeita vastauksia yli 350 kappaletta.

Maailman paras pelisivusto, kiitoskiitoskiitoskiitos. Vaikkei varmaan boxi ehdikkään jouluksi niin silti paras joululahja vuosiin :)

PS. Viimeinen kyssäri oli helpoin, ja tulevaisuudessa taitaa ääni tulla vieläkin tutummaksi :D

Onnea voittajille! Oli kyllä komiat palkinnot!

Halon äänestä olin 95% varma, mutta 5% epävarmuus tosiaan johti minut katsomaan useamman kymmenen Halo-videon + Crysiksen siinä sivussa. Harmi vaan, että melkein kaikissa tosiaan soikin peliäänien sijaan videon lähettäjän lempibändi tai sitten joku selostaja narisi peliäänien päälle. Varmuus kuitenkin löytyi jossain vaiheessa pitkän etsimisen ja kelailun jälkeen.

Kylläpäs mulla on nyt tuuria. Voitin jo toisen Konsolifin t-paidan kuukauden sisään. Edellinen tuli Skyrimkilpailusta siis.

Täällä on kyllä aina melkosia hannuhanhia, kun voittavat useamman kerran ja vielä kuukuauden sisään... :D

Toisaalta, sehän kertoo vain KonsoliFin:stä sen, että täällä on useita kilpailua kokoajan käynnissä :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi