Viikonloppuviihdettä Xbox Livestä

Pelivideoista pitävät voivat etsiä viikonloppuviihdettä Halo-pohjaisesta Red vs. Blue -sarjasta, jonka ensimmäisen tuotantokauden jaksoja on nyt noudettavissa Xbox Liven kauppapaikalta. Viisi julkaistua jaksoa maksavat 80 Microsoft-pistettä eli vajaan euron kappaleelta.

Aiemmin Red vs. Blueta on nähty Xbox Livessä Out of Mind -minisarjan verran. Viiden jakson mittaisen spin-offin lataamisesta ei peritä maksua.

Uutta pelattavaa kaipaavat sen sijaan voivat noutaa ilmaisen maistiaisen Shrek the Third -pelistä. Noin 760 megatavun suuruisessa demossa liikutaan linnakkeesta satamaan puhdistaen tie pahansisuisista ihmisistä. Pelattavia hahmoja ovat Shrek ja Saapasjalkakissa.

Lisenssiseikkailu ilmestyy kaikille yleisimmille pelialustoille kesäkuussa.

Galleria: 

Kommentit

Onpas taas järkevää näistä maksuttaa.

Niinpä niin, Paavi vei totaalisesti sanat suusta...

jooo hohhoh, mun mielestä kaikki videot pitäis olla ilmaisia (lukuunottamatta tv-sarjat ja elokuvat) toi alkaa menee aika naurettavaksi tuo Microsoftin hinnoittelupolitiikka, ei sillä, eihän tuo nyt niin kallista ole että jonkun pelikassa siihen kaatuisi mutta siis, aika peestä tuo on ainakin minun ja 2 edellä olevan kommentoijan mielestä :)

Eiköhän M$ jotain tee, jos useat nuita ei laitaile. Eli siis lakkoon vain.

Tällä hetkellä kyseisiä jaksoja ei saa itselleen laillisesti muuta kuin DVD:llä ja Xbox Livestä -- molempia kautta niistä on maksettava. Toki jaksot voi löytää verkosta ilmaiseksikin, mutta niitä kanavia Rooster Teeth Productions ei tietenkään kannusta käyttämään.

Ensimmäisen kauden DVD maksaa 20 dollaria, joten yhden jakson hinnaksi tulee noin dollari.

Siihen en sano juuta enkä jaata, ovatko jaksot pyydetyn hinnan arvoisia.

Jos haluaa hintaa kritisoida, ei välttämättä kannata syyttää Microsoftia, koska tuskin se muiden tuotteita hinnoittelee.

Hakkiz

Vaatihan MS muunmuassa Epiciä hinnoittelemaan uudet kartat Gears of Wariin(?), joten luulen henk.koht että MS:lla on sormensa pelissä tässäkin asiassa. Toisaalta jos järkevästi ajattelee, jos kyseistä jaksoa ei jaella mitään kautta ilmaiseksi tekijöiden toimesta niin kyllähän se niin luultavasti on tässä tapauksessa että he itse ovat tuotteensa hinnoitelleet.

Pitää muistaa, että Microsoft on kustantanut Gears of Warin. Kustantajalla on aina sananvaltaa oli kyseessä sitten peli-, elokuva-, musiikki- tai kirjabisnes.

Olisi eri asia, jos Microsoft rupeaisi hinnoittelemaan vaikkapa Electronic Artsin tai Activisionin kustantamien pelien ladattavaa sisältöä.

En kuitenkaan väitä, etteikö Microsoft voisi vaikuttaa Live-kauppapaikan hintoihin. Varmasti he saavat jokaisesta maksullisesta tuotteesta osingon, mikä nostaa yleistä hintatasoa. Samaan tapaan yhtiö saa osansa jokaisesta Xbox 360:lle levyllä julkaistavasta tuotteesta. Se ei kuitenkaan poikkea millään lailla siitä, mitä muut konsolivalmistajat tekevät. Kyllä konsolipelien korkeaan hintaan PC-peleihin nähden on syynsä.

Huvittavaa, kun noita on saanut ilmaiseksi aikojen alussa (enkä tarkoita mitään warezorsia, vaikka Hakso näin tietenkin luulee minusta pahasta ihmisestä, josta ei ole mihinkään eiku ei mittään), mutta nyt sitten ruvetaan repimään rahaa. Noh, eipä tuo nyt erityisesti kiinnosta sarjana, joten eipä siinä mitään.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi