Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Microsoft jättää Kölnin ja Tokion pelimessut väliin

Larry "Major Nelson" Hryb ilmoittaa blogissaan, ettei Microsoft osallistu Kölnin Gamescomiin elokuussa tai Tokyo Game Show'hun syyskuussa.

Sen sijaan firman strategiana on järjestää loppuvuoden aikana pienempiä paikallisia tapahtumia lehdistölle, yhteistyökumppaneille sekä kuluttajille.

Galleria: 

Kommentit

Kölnin pöytä olisi nyt katettu Sonylle. PS3 hinnanalennus ja jotain tietoa (vai jääkö Tokioon) uudesta masiinasta. Hype olisi taattua. Julkaiseekohan Nintendo WIIU hinnan Kölnissä?

Nintendo jättää tänä vuonna Gamescomin myös väliin. Microsoftin kohdalla alkaa palvelut näyttelemään yhä suurempaa roolia ja nekin taitaa olla vain pohjois-amerikkalaisille. Yksinoikeudet ovat luokkaa ennakolta jaettava DLC tai sitten vanhat tutut Halo/GOW/Forza. Tuolla messulattialla erot naapureihin paistaa selvästi läpi kun ovat osastot lähes rintarinnan.

Noniin nyt olis Sonylla mahdollisuuksia, kun ei ole Microsoftia muilla messuilla. Kannattais kyllä näyttää ja antaa pelaajille sitä parasta kalipeeriä mitä löytyy, kun nyt on hyvä hetki siihen, varsinkin Gamescomissa. Ei siinä että Sonyn esitys olisi huono E3:ssa ollut..

"Noniin nyt olis Sonylla mahdollisuuksia, kun ei ole Microsoftia muilla messuilla. Kannattais kyllä näyttää ja antaa pelaajille sitä parasta kalipeeriä mitä löytyy, kun nyt on hyvä hetki siihen, varsinkin Gamescomissa. Ei siinä että Sonyn esitys olisi huono E3:ssa ollut.."

Kuinka ihmeessä joku voi olla noin rakastunut laitevalmistajaan? Miten ihmeessä se on keneltäkään pois jos Nintendolla tai Microsoftilla olisi hyvät messustandit? Huokaus!

Microsoftilla vain ei ole mitään esiteltävää. E3 oli jo todella heikko esitys.

Toivottavasti hilaavat peppunsa edes Digiexpolle, ettei sekin show ihan hyydy.

Vihdoin tämä konsolisukupolvi on kuolemassa!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi