Hearthfire lisää Skyrimiin adoption ja talon rakentamisen

Suositun Elders Scrolls IV: Skyrimin seuraava lisäosa Hearthfire tuo peliin talon rakentelua ja mahdollisuuden adoptoida lapsia. Lisäosasta on julkaistu traileri ja sen voi katsastaa täällä.

Lisäosassa pelaajan ensimmäisenä tehtävänä on löytää talolleen sopiva tontti. Kun mökki on pystytetty, voi sitä ehostaa alkemian laboratoriolla, tallilla ja puutarhalla. Sinne voi myös palkata hovimestarin ja muita apureita auttamaan kodin erinäisissä askareissa. Talon omistajan on tietenkin myös puolustettava tiluksiaan sitä uhkaavilta möröiltä. Koti ei ole tietenkään mitään ilman ruikuttavia lapsia, joita pelaaja voi nyt adoptoida itselleen. Lapsukaiset voi pitää tyytyväisenä esimerkiksi leikkimällä heidän kanssaan.

Hearthfire ilmestyy ladattavaksi Xbox Live Kauppapaikalle 4. syyskuuta ja se maksaa 400 Microsoft -pistettä. Muiden alustojen julkaisuajankohdista ei ole toistaiseksi mainintaa.

Galleria: 

Kommentit

Ja hintaa tulee olemaan 400MS pistettä. On vaan vähän turhan oloinen paketti.

Ensi alkuun kuulostaa oudolle, mutta traileri näytti hyvältä. 400 pistettä on oikein hyvä hinta tälle. Eihän tämä ehkä perinteisintä sisältöä ole, mutta jos se onnistuu syventämään pelaajan sidosta maailmaan, tarjoaa paketti rutkasti enemmän kuin jokin random tehtävälisäri.

Tällainen sisältö soveltunee paremmin niille, joilla on Skyrimin peluu vielä pahasti kesken. Level-capin saavuttaneet ja kaiken jo tehneet kaipaisivat varmasti lisää ihan kunnon sisältöä.

Eikös tästä ollut ennen tätä maksullista mallia joku fani tehnyt ainakin tuon talon rakennuksen mahdolliseksi modilla? Itse ainakin jossain vaiheessa olen sen tyyppiseen törmännyt steam workshopissa. Mutta niin, aika turha kun ei ole edes sitä vampyyri lisäosaa tullut pelattua läpi. Ehkä syynä käytetyt peli tunnit joita löytyy kuitenkin melkein 200h

Routa, kiitoksia huomiosta! Lisäsin hinnan uutiseen.

Bethesdan tuki Skyrimille on kyllä ihailtavaa. Harvoin näkee näinkin mullistavia elementtejä ilmestyvän peliin, jonka julkaisusta on kulunut melkein vuosi. Aika mahdotonta tuon pelaamista on lopettaa kun koko ajan heitetään nakkeja joiden perässä palata pelin pariin. Näin niille rahoille saadaan vastinetta!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi