Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Tämän päivän Nintendo Direct -presentaatiossa julkistettiin uuden Professor Layton -pelin julkaisu 3DS-käsikonsolille. Laytonin viimeiseksi seikkailuksi jäävä nimike julkaistaan ainakin Japanissa ensi vuoden puolella.

Japaninkielistä jutustelua ja pelikuvaa esittelevän osuuden Nintendo Directistä voi katsoa tästä klikkaamalla. Koko presentaatioon pääsee käsiksi tämän linkin kautta.

Ongelmanratkontaa ja animoituja välivideoita tarjoileva tuotos julkaistaan Japanissa nimellä Professor Layton Choubunmei to A no Isan, jonka summittainen käännös viittaa kehittyneen sivilisaation jäännöksiin. Mahdollisen länsimaakäännöksen nimeä ei ole tiedossa.

Hieman yllättäen tulevan pelin kerrottiin olevan Laytonin viimeinen seikkailu. Tiedossa ei ole, loppuuko koko pelisarja tähän osaan, vai onko kyseessä vain itse hattupäisen hahmon viimeinen seikkailu.

Galleria: 

Kommentit

Viimeinen perinteinen Layton-seikkailu mutta pitäisihän 3DS:lle olla sentään tulossa tuon lisäksi vielä Level-5:n ja Capcomin kovasti kuumottava crossover, Professor Layton vs. Ace Attorney, joka täälläkin vuosi takaperin mainittiin mutta josta ei kieltämättä ole sen jälkeen juuri mistään uutta tietoa tihkunut :(

Pitää paikkansa, tuon crossoverin saapumisesta Eurooppaan ei vaan ole mitään virallista tietoa vielä. Tokyo Game Shown aikana viime vuonna julkaistiin pressitiedote englanniksi, mutta sen parempaa "varmistusta" länsijulkaisusta ei ole tullut. Pyh pah pöh.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi