Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Nintendo-piraatti päätyi lukemaan tiilenpäitä

Nintendon taistelu piratismia vastaan jatkuu. 41-vuotias brittimies Justin Success-Brooks ei nimestään huolimatta onnistunut välttämään vankilatuomiota tuhansien väärennettyjen DS- ja DSi-pelien myymisestä, vaan hänet tuomittiin vankilaan 32 kuukaudeksi.

Success-Brooksin kerrotaan tehneet jopa 600 000 punnan tienestit myymällä konsolien tarkistukset ohittavia pelikasetteja 18 omatekoisen nettisivun kautta. Piraattimies harjoitti laitonta toimintaansa Nintendon ja viranomaisten kirjeistä huolimatta vuosina 2009-2011. Edes hämärätuotteiden takavarikoiminen ei miestä hevin hetkauttanut, sillä hän pyöräytti liiketointaan varten käyttöön uuden verkkosivun eri nimellä. Brittikuluttajien lisäksi tulevan lusijan kerrotaan myyneen piraattituotteitaan huomattavia määriä myös Kiinaan.

Mies ei näillä näkymin vietä täyttä aikaa kalterien takana, sillä tuomiota langetettaessa Success-Brooksia kehotettiin valmistautumaan suorittamaan vankeusajastaan noin puolet.

Galleria: 

Kommentit

No niin, nyt hakkerit vastaiskuun isoa pahista eli Nintendoa vastaan! Se on "game over" Nintendo nyt juu senkin pahikset.

Ai niin, tämä ei ollutkaan Sony-uutinen. Carry on.

Cobretti | Jäsen

No niin, nyt hakkerit vastaiskuun isoa pahista eli Nintendoa vastaan! Se on "game over" Nintendo nyt juu senkin pahikset.

Ai niin, tämä ei ollutkaan Sony-uutinen. Carry on.

varmaan kannattaisi lukea uutinen kokonaan

Jep, Sony on paha, Nintendo on paras.

Paavi, tämän uutisen kirjoittajana, tietää mistä puhuu:
http://www.konsolifin.net/nintendo/uutiset/3304/

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi