Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Assassin's Creed 3 päivittyy ensi viikolla

Ubisoft on ilmoittanut virallisella keskustelualueellaan massiivisesta Assassin's Creed 3 -päivityksestä. Lisänimellä "Kiitospäivän paikkaus" kulkeva korjauspaketti ilmestyy pelikansan ladattavaksi ensi viikon lopulla Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle.

Päivitys korjaa satoja bugeja yksin- ja moninpelin puolelta, ja se helpottaa esimerkiksi muutamien tehtävien takaa-ajokohtauksia. Tarkemmat tiedot löytyvät lähdelinkin takaa. Osa päivityskuvauksista saattaa sisältää juonipaljastuksia!

Lue myös ajankuluksi jryin bugiton Assassin's Creed 3 -arvostelu.

Galleria: 

Kommentit

Yksi toive. Benedict Arnold DLC ladattavaksi ilmaiseksi PS Storesta. Nim. PS Storesta pelin ostaneena.

Vaikka se Arnold DLC jäisikin saamatta, ei siinä paljon menetä. Itse sain sen pelin (ps3 versio) mukana ja sen kokeneena en kyllä sijoittaisi sitä vajaata viittä euroakaan (minkä se muistaakseni maksaa) siihen. Se koostuu käytännössä muutamasta yksinkertaisesta mene tuonne, tapa nuo -tehtävästä, joiden välille on ympätty muutama minuutti cutsceneä. Eikä siinä ollut oikein mitään sivujuontakaan edes nimeksi asti. Youtubesta varmaan löytyy pätkiä, jossa joku on ne tehtävät pelannut jos välttämättä haluaa sen kokea.

Ärsyttää muuten Ubisoftin linja noiden erikoisversioiden kanssa, ainakin tästä pelistä kun tuntui olevan tuhat ja yksi versiota eikä yhtään sellaista, jossa tulisi kaikki mitä muissa "huonommissa" (lue: halvemmissa) versioissa olisi. Niinpä äänestin muka lompakollani ja ostin perusversion. Ja sain kasan bugeja, näin hivenen kärjistettynä. Noh oli siellä pelikin bugien lomassa väijymässä. Mutta tuskin pelaan ihan heti uudestaan edes tuon korjauspaikan jälkeen, jos koskaan.

Edit: Kylläpäs taas ärsyttää monet asiat :D

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi